25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

GTA6 – Μετά από 5 χρόνια είναι ακόμα κατά 50% έτοιμο!

Στη βιομηχανία παιχνιδιών, τα “GTA 6”, “Old Roll 6” και “Half-Life 3” είναι σχεδόν τα τρία πιο συναρπαστικά νέα παιχνίδια. Η μεγαλύτερη αγωνία των περισσότερων χρηστών που ξέρουν και έχουν παίξει τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι ότι δεν είναι καν σίγουροι αν βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι θαυμαστές που περιμένουν το “GTA 6” άκουσαν τα καλά νέα πάντως σήμερα, το παιχνίδι είναι έτοιμο κατά 50%.

Προηγουμένως, τα μέσα ενημέρωσης του παιχνιδιού ανέφεραν ότι το παιχνίδι “GTA 6” συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο σχέδιο ανάπτυξης του R. Οι ειδήσεις έκαναν πολλούς οπαδούς να νιώθουν ένα κρύο ιδρώτα να τρέχει στην πλάτη τους…. Σύμφωνα με αυτήν την πρόοδο, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν άλλα επτά ή οκτώ χρόνια για να δούμε το “GTA 6”, χρόνος πάρα πολύς!

Αλλά τελικά δεν ήταν μόνο αυτά τα νέα που κυκλοφόρησαν σήμερα. Έτσι διαρροή αναφέρει ότι το “GTA 6” έχει αναπτυχθεί στην πραγματικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε σύμφωνα με το μοντέλο του “The Wilderness”, δηλαδή, μετά την κυκλοφορία του τρέχοντος έργου, ξεκίνησε αμέσως η επόμενη έκδοση.

Το παιχνίδι “GTA 5” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015. Αυτό σημαίνει ότι βγήκε πριν από 5 χρόνια. Εάν ξεκίνησε το νέο παιχνίδι τότε, θα είχε αναπτυχθεί για τουλάχιστον 5 χρόνια. Η διαρροή αναφέρει ότι μετά από 5 χρόνια, μόλις το 50% του παιχνιδιού είναι έτοιμο αυτή την στιγμή.

Το 50% της προόδου ανάπτυξης ακούγεται πολύ καλύτερα, αλλά σύμφωνα με την ταχύτητα της εταιρείας R, εκτιμάται ότι πρέπει να περιμένουμε άλλα 5 χρόνια!? Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Wilderness 2 μπορεί να αναπτυχθεί σε επτά ή οκτώ χρόνια, το “GTA 6”, το οποίο είναι κορυφή, τα 10 χρόνια θα έλεγα τα έχει στο νερό!

Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις μπρος-πίσω. Τέλος πάντων, ήδη έχουν περάσει 5 χρόνια. Κάνουμε υπομονή και όταν θα έχουμε κάτι νέο, θα σας πούμε!

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο