27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

H “πρόκληση” της παραγωγής των 4680 μπαταριών της Tesla… από την Panasonic!!!

Η Panasonic έχει μεγάλες προσδοκίες από τις νέες 4680 μπαταρίες της Tesla, αλλά παραδέχεται πως η παραγωγή του θα είναι μια πρόκληση. Επειδή οι μπαταρίες είναι μεγαλύτερες από τις υπάρχουσες 1865 και 2170 μπαταρίες που κατασκευάζει η Panasonic για λογαριασμό της Tesla, η ιαπωνική εταιρία αναφέρει πως θα χρειαστούν λιγότερα εξαρτήματα για την κατασκευή τους.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στις 4680 μπαταρίες. Συγκεκριμένα αυτές είναι πιο επιρρεπείς σε υπερθέρμανση, καθώς είναι δυσκολότερο να γίνει απαγωγή της θερμότητας από το κέντρο τους, ενώ είναι πιο ευπαθείς σε εσωτερική μόλυνση από σωματίδια που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Η Pansonic πιστεύει πως η εμπειρία της στη παραγωγή 2,5 δισ. μπαταριών ετησίως, θα τη βοηθήσει να κάνει τις 4680 μπαταρίες πραγματικότητα, χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητήματα.

Ο Elon Musk τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανακοινώσει πως οι νέες μπαταρίες θα συμβάλλουν ώστε η Tesla να κατασκευάζει 20 εκατ. αυτοκίνητα έως το 2030.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο