27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Hekka DT96 – Δείτε ζωντανά ένα πολύ ωραίο smartwatch που μετράει κορεσμό, πίεση και άλλα πολλά σε χαμηλή τιμή!

Η Hekka είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία με διάφορα προϊόντα να μας δείξει. Ουσιαστικά ανήκει στο οικοσύστημα της Xiaomi, οπότε όπως καταλαβαίνεται, έχει πολλά και σίγουρα πολύ αξιόπιστα προϊόντα. Ένα από αυτά είναι και το DT96, ένα πραγματικά πολύ ωραίο smartwatch, που μου ήρθε χωρίς πρόβλημα τελωνείου, με δυνατά χαρακτηριστικά που θα τα δείτε ζωντανά και σε βίντεο πιο κάτω αλλά και με κουπονάκι για να το πάρετε 10$ πιο φθηνά!

Το πακέτο μου ήρθε από την Hekka όπως σας είπα χωρίς προβλήματα τελωνείου. Ανοίγοντας την συσκευασία του ταχυδρομείου, είναι ένα κουτάκι άσπρο, με μία φωτογραφία του ρολογιού στο πάνω μέρος, που κρυβόταν όμως αρκετά από τα δύο αυτοκόλλητα που υπήρχαν εκεί. Ανοίγοντας το κουτάκι, μέσα υπήρχε το DT96 μόνο του, χωρίς τα λουράκια του συνδεδεμένα, δύο λουράκια να διαλέξετε, ένα από υποαλλεργική σιλικόνη και ένα μεταλλικό μπρασελέ, πολύ ωραίο, ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες, και ο μαγνητικός φορτιστής.

Το DT96 φέρει οθόνη στρογγυλή μεγέθους 1.3″ και διαστάσεις 4.2 cm, με ανάλυση οθόνης 360 x 360, φυσικά αφής. Το ρολόι μπορεί να έχει οθόνη IPS, αλλά έχω να πω ότι είναι από τις καλύτερες οθόνες που έχω δει, πολύ κοντά θα έλεγα στην ποιότητα μίας AMOLED! Στο πλάι φέρει δύο κουμπιά, ένα για να μποαίνετε απευθείας στα διάφορα sport mode που έχει και το επάνω που είναι για το μενού. Οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 4.2 x 1.05 cm, με το συνολικό μήκος του ρολογιού (λουράκι + ρολόι) να είναι στα 20 cm και βάρος χωρίς το λουράκι στα 32.5g. Το ρολόι είναι από κράμα αλουμινίου. Στο κάτω μέρος υπάρχουν οι κλασικοί αισθητήρες με τα δύο πιν όπου συνδέεται μαγνητικά ο φορτιστής για να φορτίσει το ρολόι. Το powerbank που φαίνεται στο βίντεο αλλά και στην φωτογραφία από πάνω, είναι το VEGER ACE100, που το βρίσκεται Αθήνα και σας το έχω παρουσιάσει.

[affcoups id=”93792″]

 

Το DT96 όταν το πρωτοανοίγεται, σας ζητάει να διαλέξετε σε τι γλώσσα θα δουλέψει. Δυστυχώς δεν έχει ελληνικό μενού, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, καταλαβαίνει τα ελληνικά μια χαρά! Από εκεί και πέρα, έχει δυνατότητα απεικόνισης σε δύο τρόπους το μενού του, είτε στη σειρά είτε σε ένα στρογγυλό περιβάλλον όλα, όπως πχ βλέπουμε σε διάφορα ρολόγια ή και στο Apple watch.

Το DT96 έχει επεξεργαστή RTK8762 που κάνει όλη την σκληρή δουλειά. Συνδέεται μέσω BT 5.0 με το κινητό σας, αρκεί να είναι με Android 5 ή iOS 9.0 και νεότερη έκδοση λογισμικού και μέσω της εφαρμογής FitCloud Pro. Από χαρακτηριστικά έχει την δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού σας, κάτι χρήσιμο τώρα με τον Covid 19 και αξιόπιστα έχω να πω και όπως φαίνεται και στο βίντεο, μετράει την πίεση σας, μετράει παλμούς, βήματα, θερμίδες, ύπνο, και ότι άλλο υπάρχει στα smartwatch. Όπως βλέπετε μπορεί να μην έχει ελληνικό μενού, αλλά στις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές αναγνωρίζει ελληνικά κανονικά, ενώ και στις κλήσεις σας βγάζει στα ελληνικά ποιος σας καλεί, τ’ όνομα της επαφής δηλαδή! Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, αφού λίγα smartwatch το κάνουν σωστά και πλήρως.

[affcoups id=”93792″]

 

Το DT96 φέρει πιστοποίηση IP67, που το κάνει αδιάβροχο, για παροδική βύθιση, όχι κολύμπι φυσικά. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 180mAh, που μεταφράζεται σε χρόνο αναμονής 7 ημερών, χρόνο χρήσης τις 3 ημέρες περίπου, ενώ για να φορτιστεί πλήρως θα χρειαστεί περίπου 2 ώρες. Το ρολόι έρχεται με 5 προεγκατεστημένα watchfaces, ενώ μέσω της εφαρμογής μπορείτε να του εγκαταστήσετε πάρα πολλά πολύ ωραία watchfaces να μην βαρεθείτε ποτέ!

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Εσείς μην ξεχάσετε να πατήσετε ένα Like στο βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews αλλά και να πατήσετε την καμπανούλα για να ειδοποιηθείτε όταν ανέβει νέο βίντεο στο κανάλι.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/CzinUXVK2dA” controls=”no” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Hekka DT96 smartwatch: Unboxing & παρουσίαση, με ελληνικά, μέτρηση κορεσμού, πίεσης & άλλα πολλά!”]

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Ue0rwKL3LLE” controls=”no” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Hekka DT96 smartwatch- Unboxing and review.”]

Το πολύ ωραίο Hekka DT96 smartwatch μπορείτε να το αποκτήσετε από την σελίδα της Hekka, με έκπτωση 10$ εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό ITech10

[affcoups id=”93792″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο