27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Honor Band 5 – Θa είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Mi Band 4, που θα την δούμε στις 23 Ιουλίου, αλλά θ’ αργήσουμε λίγο να την παραλάβουμε!

Πριν μερικές ημέρες η Honor είχε δημοσιεύσεις στον λογαριασμό της ένα teaser αναφορικά με το αναμενόμενο Honor Band 5. Σήμερα νέα δεδομένα κυκλοφόρησαν, όπως ότι θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στις 23 Ιουλίου, αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι ότι το Honor Band 5 έρχεται να χτυπήσει το Mi Band 4 και σίγουρα θα είναι καλύτερο, αφού έχει περισσότερα χαρακτηριστικά να μας επιδείξει από το πολύ γνωστό wearable, σαν την μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου σας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν βγει πολλά wearable από άλλες εταιρείες, όπως πχ το Bakeey M4 Max που σας έχω δείξει, που με λιγότερο από 9€, παίρνεις ότι δίνουν οι άλλοι, με μέτρηση πίεσης και κορεσμού οξυγόνου ή ακόμα και το Lemfo B57! Ας δούμε όμως το Honor Band 4, που ήδη κυκλοφορεί, συγκριτικά με το Mi Band 4, πως θα τα πάει μόνα τους…

HUAWEI Honor Band 4

Xiaomi Mi Band 4
(standard version)

Οθόνη

0.95″ AMOLED έγχρωμη αφής

Σχήμα

Τετράγωνο

Ελλειπτικό

Υλικό κατασκευής

TPU

TPU + TPE

Αδιάβροχο

50 μέτρα αδιάβροχο

Μπαταρία

100mAh

135mAh

Αναμονή

15 ημέρες

20 ημέρες

Χρόνος φόρτισης

2 ώρες

Bluetooth έκδοση

Bluetooth 4.0

Bluetooth 5.0

Λειτουργίες

Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,calories burned measuring,distance recording,find your phone,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,pedometer,sleep management

Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,distance recording,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,sedentary reminder,sleep management

Αισθητήρας

6-axis

Βάρος

0.0230 kg

0.0222 kg

Όταν λοιπόν βλέπουμε ότι το προηγούμενο μοντέλο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το μοντέλο που μόλις βγήκε, το Mi Band 4, το σίγουρο είναι ότι το νέο Huawei Honor 5 θα είναι σίγουρα πιο αναβαθμισμένο! Δείτε και την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Weibo, όπου δείχνει πως θα είναι το Huawei Honor 5.

Το Huawei Honor 5 συνεχίζει την εμφάνιση της προηγούμενης έκδοση, Honor 4, ενώ φαίνεται να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο σχεδιασμό έγχρωμης οθόνης, εξοπλισμένο με ένα στρογγυλό κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο κάτω μέρος της οθόνης.

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι Honor Band 5 θα έχει διαστάσεις 4.3 x 1.7 x 1.1cm και το βάρος του θα είναι μόνο 22.7g.

Από την άλλη θα έχει οθόνη AMOLED, που θα το κάνει να φαίνεται το ίδιο με το Mi Band 4 που έχει AMOLED οθόνη και αυτό. Επιπλέον, σίγουρα θα έχει αντοχή 5ΑΤΜ και θα ενσωματώνει ανίχνευση 6 αξόνων υψηλής ακρίβειας.

HUAWEI Honor Band 5

Το νέο Huawei Honor Band 5 θα είναι ικανό ν’ ανιχνεύει το στυλ κολύμπι που κάνουμε, ενώ κολυμπάμε, καθώς θα μπορεί να υπολογίζει την απόσταση, τους γύρους, τον αριθμό κτύπων, τον δείκτη SWOLF , εκτός από τις θερμίδες που θα καίτε στο νερό.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που δεν υπήρχε στο Huawei Honor 4, αλλά δεν υπάρχει ούτε και στο Mi Band 4, είναι η δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού του αίματος τος, δηλαδή πόσο οξυγόνο έχετε στο αίμα σας. Το σίγουρο είναι ότι η ένδειξη αυτή μπορεί να βοηθήσει σε λοιμώξεις αναπνευστικού, ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, δείχνοντας πόσο καλά οξυγονώνεται ο οργανισμός. Επίσης χαμηλός κορεσμός, εκτός από λοίμωξη, μπορεί να μας δικαιολογήσει μία κόπωση που αισθανόμαστε, υπερβολική άσκηση ή κάτι άλλο παθολογικό.

Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Honor 5, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το νέο Honor 5 θα μας φέρει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο