25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Honor – Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, για 15 δις δολάρια στην Digital China από την Huawei

Τον περασμένο μήνα υπήρχαν εικασίες ότι η Huawei ψάχνει να πουλήσει μέρος της Honor. Ο κύριος λόγος πίσω από τη συμφωνία είναι η παράκαμψη των πολλαπλών εμπορικών απαγορεύσεων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Reuters, η Huawei προσπαθεί να πουλήσει ένα μερίδιο της Honor, ύψους 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια κοινοπραξία υπό την ηγεσία της κυβέρνησης Shenzhen και του προμηθευτή υπηρεσιών πληροφορικής Digital China.

Προηγούμενες εκθέσεις εικάζουν ότι η συμφωνία θα κυμαινόταν στα 2,2 – 3,7 δις δολάρια. Τα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν από ανώνυμες πηγές που ισχυρίζονται ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί την Κυριακή. Η Huawei θα εκφορτώσει σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Honor, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας μάρκας, της Ε & Α και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αρκετές επιχειρήσεις επενδύσεων αναμένεται επίσης να συμμετάσχουν στη συμφωνία.

Η επερχόμενη συμφωνία της Honor δείχνει επίσης ότι παρά την επικείμενη αλλαγή στη διοίκηση των ΗΠΑ, η Huawei δεν αναμένει ευνοϊκό αποτέλεσμα στις τρέχουσες νομικές μάχες. Βέβαια αυτό είναι που μένει να το δούμε….

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο