25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Huawei Mate 30 Pro – Δεν περιέχει πια τίποτα από τις ΗΠΑ και ξεκινάει να πουλιέται στην Γερμανία!

Οι σειρές κινητών τηλεφώνων της Huawei Mate 30 μπορεί να παρουσιάστηκαν κάμποσο πιο νωρίς φέτος, αλλά η σειρά των κινητών τηλεφώνων μόλις πρόσφατα άρχισε να πωλείτε στη Γερμανία. Ουσιαστικά, πριν από λίγες μέρες, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών της Γερμανίας, το γνωστό μας Media Markt, άρχισε επίσημα να πουλάει το Mate 30 Pro κινητό τηλέφωνο, αλλά μόνο για το δίκτυο 4G και την έκδοση 8 + 256GB, με χρέωση στα 1099 ευρώ.

Αυτή τη φορά η κλίμακα πωλήσεων δεν είναι μεγάλη και το χρώμα είναι μόνο το Galaxy X και είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες. Αν και η τιμή είναι 1.099 ευρώ, οι τοπικοί έμποροι κάνουν ειδικές εκπτώσεις. Μετά τη χρήση αυτού του τηλεφώνου για 30 ημέρες, εάν οι πελάτες δώσουν σχολιασμό, θα λάβουν το έξυπνο ρολόι Huawei Watch GT2 αξίας 229 ευρώ, έχοντας έτσι μία έξυπνη μείωση τιμής.

Φέτος, λόγω των γνωστών λόγων, τα smartphones της Huawei αντιμετώπισαν μεγάλα εμπόδια στις υπερπόντιες αγορές. Ωστόσο, η Huawei εξυπηρετεί αυτά τα ζητήματα. Τουλάχιστον το υλικό των κινητών τηλεφώνων σειράς Mate 30 δεν περιέχει τμήματα από τις ΗΠΑ. Επιπλέον, η Huawei έχει πλέον στραφεί σε πλήρη ολοκληρωμένο σύνολο Wi-Fi / RF ICs ραδιοσυχνοτήτων / διαχείρισης ισχύος για τα κρίσιμα εξαρτήματα RF IC και έχει επίσης εισαγάγει την Murata από την Ιαπωνία ως εναλλακτικό προμηθευτή.

Ακόμα και με παρεμβολές, οι αποστολές της σειράς Mate 30 συνεχώς αυξάνονται. Στη συνέντευξη Τύπου στα τέλη Νοεμβρίου, ο CEO της Huawei Consumer Business, Yu Chengdong, ανακοίνωσε ότι οι συνολικές αποστολές της σειράς Mate 30 ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια συσκευές εντός 60 ημερών από την εισαγωγή τους, σημειώνοντας αύξηση 75% σε ετήσια βάση.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο