27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Χριστουγεννιάτικες προσφορές από το Geekmaxi σε τιμή έκπληξη από τις Γερμανικές αποθήκηες χωρίς τελωνείο φυσικά!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι προσφορές έρχονται σαν καταιγίδα από τα διάφορα μαγαζιά. Ένα από αυτά είναι και το GeekMaxi, που εκτός από τις καλές τιμές που έχει, η αποθήκη του είναι μόνο στη Γερμανία, οπότε έχετε άμεση αποστολή-παραλαβή και φυσικά 100% ΧΩΡΙΣ απολύτως κανένα φόβο για τελωνείο! Κοιτούσα τις προσφορές που έχουν βγάλει για τις γιορτές και έχω να πω ότι μερικές είναι πραγματικά πολύ καλές. Μάλιστα, επειδή είπα να το παίξω και λίγο Αη-Βασίλης λόγο των ημερών, σας κανόνισα και μερικά κουπονάκια για να πέσει ακόμα πιο κάτω η τιμή σε μερικά προϊόντα, ώστε να τ’ αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά!

Να πω ότι το Geekmaxi έχει χωρίσει τα διάφορα προϊόντα που έχει σε Χριστουγεννιάτικη προσφορά σε 6 κατηγορίες : Περιορισμένες προσφορές, Καυτές πωλήσεις, Αθλητικά & είδη εξωτερικού χώρου, Ήχος, Περισσότερες προσφορές και Ξεκινώντας από τα 2.99€!

Στο Limited Offer (περιορισμένες προσφορές) θα βρείτε 6 προϊόντα που όμως έχουν και ένα έξτρα δωράκι! Έτσι εδώ θα βρείτε την ασύρματη σκούπα XIAOMI ROIDMI NEX με δώρο ένα σάκο μεταφοράς στα 375,99 €, την ασύρματη σκούπα Xiaomi JIMMY JV53 Plus με δύο μπαταρίες στα 209 €, την ασύρματη σκούπα Xiaomi Dreame V9 Anti-Acaroid με HEPA φίλτρο στα 172,99 € , την ασύρματη σκούπα Xiaomi JIMMY JV83 Plus με δύο μπαταρίες στα 257,99 €, το ασύρματο ηχείο Tronsmart Element Force 40W με θήκη μεταφοράς στα 51,99 € και το KUGOO S1 με ειδική θήκη για το κινητό σας στα 259,99 €.

Στα Hot Sales (Καυτές Πωλήσεις), θα βρείτε προϊόντα που με την τιμή που έχουν, το πιστεύω ότι πουλάνε πολύ! Έτσι εδώ θα βρείτε ρομποτικές και ασύρματες σκούπες της Xiaomi, το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών της Xiaomi με αρνητικά ιόντα, ηλεκτρικά πατίνια της Kugoo, notebook από την Vorke, πολυμηχανήματα για την κουζίνα σας από την Xiaomi, ένα πολύ καλό σκουπάκι χειρός για το αυοκίνητό σας από την Xiaomi φυσικά και τα Amazfit GTS, GTR 47mm και GTR 42mm σε πάρα πολύ καλές τιμές σε σχέση και με Ελλάδα αλλά και με τ’ άλλα κινεζομάγαζα! Μην ξεχνάτε ότι και τα τρία είναι Global έκδοση, οπότε και τα τρία υποστηρίζουν κανονικά πια ελληνικά όπως σας έχουμε δείξει εδώ στο iTechNews.gr

 

Συνεχίζουμε με την κατηγορία Sports & Outdoor (Αθλητικά & Είδη εξωτερικού χώρου), όπου εδώ θα βρείτε πάρα πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και πατίνια και θα βρείτε και τον πολύ καλό διάδρομο γυμναστικής της Xiaomi, γιατί καλά τα γλυκά, αλλά εάν ξεφύγουμε….θα τον χρειαστούμε για να ετοιμαστούμε για το καλοκαίρι!

 

Συνεχίζουμε με την κατηγορία Audio (Ήχος), μία απαραίτητη κατηγορία για ν’ ακούτε μουσική ή για έξω. Και τι εννοώ….ασύρματα ακουστικά και ηχεία, αξεσουάρ απαραίτητα πια και λόγο γιορτών αλλά και στην οδήγηση, τουλάχιστον για εμένα και μιλώ για τ’ ασύρματα ακουστικά! Διαλέξτε και αποκτήστε τα πριν τις γιορτές! Επίσης εδώ θα βρείτε και δύο παιχνιδομηχανές τύπου PSP, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, για να τα πάρετε σαν δώρο ή στον εαυτό σας, στο παιδί σας ή στον βαφτισιμιό σας!

 

Μάλιστα για να βοηθήσω σαν Αη-Βασίλης όπως είπα και στην αρχή, την κονσόλα RG350 512M/16GB που έχει οθόνη IPS 3.5″, με μπαταρία 2500mAh που υποστηρίζει όλων των ειδών τα παιχνίδια, με το κουπόνι tcLsddVC, θα την αποκτήσετε με μόλις 74.99€!

 

Επίσης τα πολύ καλά ασύρματα ακουστικά Haylou GT1, που έχουν βάση φόρτισης με μπαταρία 310mAh, BT 5.0, Siri, Google και XiaoAi Voice Assistant, 12 ώρες συνεχή χρήση ή να δείτε 6 ταινίες συνεχόμενα, IPX5 πιστοποίηση, θα τα βρείτε με μόνο 20.99€! Πιστέψτε με τέτοια ακουστικά είναι πάντα χρήσιμα και όταν είναι τόσο φθηνά, απαραίτητα!

 

 

Συνεχίζουμε με την κατηγορία More Recommend (Περισσότερες Προτάσεις), όπου από εδώ θα ξεχωρίσω την 32άρα τηλεόραση της Xiaomi, όπου θα την βρείτε κάτω από τα 200€! Νομίζω ότι σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω!

Στην κατηγορία αυτή να επισημάνω μία νέα ρομποτική σκούπα που έχει εμφανιστεί, η Proscenic 800T, με δυνατότητα αναρρόφησης 2000Pa, πολύ δυνατά δηλαδή και αθόρυβη, που αξίζει να την έχετε υπόψιν σας εάν ψάχνετε για ρομποτική σκούπα. Μάλιστα το Geekmaxi σας δίνει την δυνατότητα να την αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά, με την χρήση του κουπονιού 6vpip4Wq, ώστε να την αποκτήσετε με μόλις 152,99€. Εγώ έχω να πω, ως κάτοχος δύο ρομποτικών σκουπών, ότι είναι πραγματικά απαραίτητες στο σπίτι και θα σας λύσουν τα χέρια…ακούστε με!

 

Τελειώνουμε με την κατηγορία Starting at 2.99€ (Ξεκινώντας από τα 2.99€), όπου θα βρείτε πολύ οικονομικά, ωραία και έξυπνα δώρα σε τιμές που ξεκινάνε από τα 2.99€!

 

Ευκαιρία να ξοδέψετε για δώρα σωστά και στη σωστή τιμή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Geekmaxi!

 

[σιγνοφφ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο