25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Huawei Mate X – Τον Νοέμβριο θα το δούμε λέει τώρα η εταιρεία….

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Huawei άλλαξε και πάλι την ημερομηνία παρουσίασης του πτυσσόμενου smartphone Mate X. Μετά το fiasco του Galaxy Fold της Samsung, η Huawei ανακοίνωσε ότι και αυτή θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του Mate X, κάτι βέβαια που σας το έχουμε ήδη πει παλιότερα. Η αρχική ημερομηνία έναρξης του Ιουνίου μεταφέρθηκε στο Σεπτέμβριο, αλλά σήμερα μαθαίνουμε ότι η ημερομηνία αυτή έχει μετακινηθεί ακόμα πιο πέρα. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης της Huawei στη Shenzhen της Κίνας, ένας εκπρόσωπος της Huawei δήλωσε ότι το Mate X θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Η Huawei απάντησε στην ιστορία και δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Mate X μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2019. Αυτό είναι λίγο αόριστο, δεδομένου ότι δεν δόθηκε πραγματική ημερομηνία. Φαίνεται ότι η Huawei εξακολουθεί να εκτελεί δοκιμές στη συσκευή και δεν θέλει να παρουσιάσει πρόωρα ένα προϊόν που μπορεί να σπάσει και να έχει τα ίδια με την Samsung. Αυτό σημαίνει ότι το Mate X δεν θα μπορέσει να κερδίσει το Samsung Galaxy Fold στην αγορά. Η Samsung επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy Fold το Σεπτέμβριο.

Το Mate X θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Εκτός από τα νέα της καθυστέρησης, μάθαμε πληροφορίες σχετικά με μια μελλοντική παραλλαγή του Mate X. Μάθαμε ότι το επόμενο Mate X θα διαθέτει περισσότερες οθόνες και θα κυκλοφορήσει το 2020 εάν όλα πάνε καλά. Η Huawei σχεδιάζει να προσθέσει άλλη μία γυάλινη οθόνη όπου βρίσκεται η χαλύβδινη πλάκα στο τρέχων Mate X. Ωστόσο, αυτό δείχνει ότι η Huawei είναι αισιόδοξη και το πραγματικό προϊόν θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο για να τελειοποιηθεί.

Το Huawei Mate X δεν θα χάσει πολλά ξεκινώντας τον Νοέμβριο. Το κινητό θα παρουσιαστεί πριν τις Χριστουγεννιάτικες εορτές, οπότε υπάρχει χρόνος για να διαφημιστεί, έστω και τελευταία στιγμή και να έχει πωλήσεις. Είναι επίσης πριν το Κινεζικό Φεστιβάλ Άνοιξης, το οποίο είναι στις αρχές του 2020. Ωστόσο, το Mate X θα αντιμετωπίσει ένα αρκετά σκληρό ανταγωνισμό από το Galaxy Fold, καθώς και τα νεότερα iPhones αλλά και τη σειρά Pixel 4, τα οποία θα είναι διαθέσιμα πριν από το Mate X. Ναι, ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, αλλά δεν θέλουν όλοι να κατέχουν ένα πτυσσόμενο smartphone αυτή τη στιγμή.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο