25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Amazon αποκτά την ομάδα δορυφορικού internet του Facebook για να προκαλέσει την SpaceX!

Ο εκπρόσωπος του Facebook επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι η Amazon απέκτησε την ομάδα δορυφορικού Διαδικτύου της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από δώδεκα ειδικούς στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου.

Αυτή η συναλλαγή θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Amazon για ανάπτυξη υπηρεσιών δορυφορικού Διαδικτύου και επίσης δηλώνει την αποτυχία του Facebook σε αυτόν τον τομέα. Η Amazon σκοπεύει να επενδύσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την ανάπτυξη δορυφόρων σε χαμηλή τροχιά γύρω από την γη, για την παροχή ευρυζωνικού Internet υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα του Facebook προσχώρησε στο υπάρχον τμήμα δορυφορικού Διαδικτύου 500 ατόμων της Amazon τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένων φυσικών, μηχανικών υλικού και λογισμικού, όλοι από τους οποίους έχουν εμπειρία σε αεροπορικά και ασύρματα συστήματα. Αυτή η συναλλαγή απόκτησης ταλέντων περιλαμβάνει επίσης ορισμένα από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις που αναπτύχθηκαν από την ομάδα του Facebook. Το Facebook δεν αποκάλυψε άλλους όρους.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο