25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση του Apple iPhone 12 ενεργοποιήθηκε και υποστηρίζει το πρώτο powerbank της MagSafe!

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 12, η ​​Apple κυκλοφόρησε ήσυχα ένα νέο αξεσουάρ πρώτου κατασκευαστή – την εξωτερική μπαταρία MagSafe (power bank) για τη σειρά iPhone 12, με χωρητικότητα 11,13Wh, ενσύρματη ισχύ 15W, ενώ η ασύρματη ισχύς αναμένεται να είναι 5W, με τιμή στα 99 δολάρια ΗΠΑ. Θα το βρείτε σε λευκό να είναι διαθέσιμο και θα παραδοθεί στις 23 Ιουλίου το νωρίτερο.

Σύμφωνα με το MacRumors, το powerbank έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και είναι η πρώτη αντίστροφη ασύρματη συσκευή φόρτισης που υποστηρίζεται από το iPhone. Για τη φόρτιση του powerbank MagSafe μέσω του Apple iPhone 12, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν το τηλέφωνο στη θύρα Lightning για φόρτιση.

Η Apple είπε: Όταν το iPhone είναι συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας όπως το ενσύρματο CarPlay, μπορεί να φορτίσει δύο αξεσουάρ. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το iPhone για να φορτίσουν το powerbank MagSafe.

Το powerbank MagSafe της Apple υποστηρίζει τη φόρτιση με τη διασύνδεση Lightning και μπορεί να συνδεθεί μαγνητικά με τα iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο πληροφοριοδότης Jon Prosser δήλωσε στο podcast Genius Bar ότι η Apple αναπτύσσει ένα κλιπ πίσω φόρτισης συμβατό με MagSafe που θα είναι συμβατό με τα μοντέλα iPhone 12. Μία έκδοση του πίσω κλιπ φόρτισης θα έχει λειτουργία “αντίστροφης φόρτισης”.

Ωστόσο, το Apple iPhone 12 προς το παρόν δεν υποστηρίζει τη φόρτιση άλλων συσκευών.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο