37.6 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Η αναζήτηση τσιπ συνεχίζεται σε.. χαλασμένους εγκεφάλους και κοντέρ!

Εργοστάσια ζητούν από Έλληνες εισαγωγείς τα παλαιά ανταλλακτικά που έχουν αντικαταστήσει για να πάρουν τους ημιαγωγούς.

Οι επισκευές από βλάβες λόγω ανάκλησης ή λόγω εγγύησης είναι γνωστή και υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην αγορά αυτοκινήτου. Ωστόσο όπως φαίνεται τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει ριζικά εξαιτίας της έλλειψης των ημιαγωγών και πολλά εργοστάσια ζητούν από τους εισαγωγείς και κατ’ επέκταση και εξουσιοδοτημένους εμπόρους και επισκευαστές να τους επιστρέψουν τα ανταλλακτικά που πιθανόν να περιέχουν κάποιο τσιπ ώστε να δώσουν «ζωή» σε κάποιο καινούριο όχημα που περιμένει στην γραμμή παραγωγής!

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr ήδη κάποιο εργοστάσιο επικοινώνησε με τον Έλληνα εισαγωγέα των μοντέλων του ώστε να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι τους έξι εγκεφάλους που είχε αλλάξει σε κάποια μοντέλα της λόγω βλάβης και ύπαρξης εγγύησης.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οι εισαγωγείς θα πρέπει να κρατούν στις αποθήκες τους τα ελαττωματικά ανταλλακτικά έως 6 μήνες από την ημέρα αντικατάστασή τους καθώς το εργοστάσιο έχει κάθε δικαίωμα να απαιτήσει την αποστολή τους σε αυτούς.

Μετά το εξάμηνο οι χαλασμένοι εγκέφαλοι ή άλλα εξαρτήματα που περιέχουν τσιπάκια οι εισαγωγείς και εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και επισκευαστές μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν.

Όμως η έλλειψη των τσιπ έχει ανατρέψει τα πάντα και πλέον τα εργοστάσια εκλιπαρούν τους εισαγωγείς τους να τους στείλουν όλους τους ελαττωματικούς εγκεφάλους που έχουν αντικαταστήσει και δεν έχουν αποστείλει στα εργοστάσια για να τους διαλύσουν και να χρησιμοποιήσουν σε κάποιο καινούριο αυτοκίνητο τα περιζήτητα τσιπ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ο Έλληνας εισαγωγέας που απέστειλε τους έξι εγκεφάλους στο εργοστάσιο παρά το γεγονός πως είχε παρέλθει το εξάμηνο κατάφερε να κερδίσει άμεσα έξι επιπλέον παραγγελίες τη στιγμή που η λίστα αναμονής σε γειτονική χώρα ξεπερνά τις 4.500 μονάδες!

Εκτός του εισαγωγέα με τους 6 εγκεφάλους τα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων ζητούν και από άλλους εισαγωγείς χαλασμένους εγκεφάλους μέχρι και καντράν που περιέχουν τσιπ μέσω των οποίων θα μπορέσουν να παραδώσουν κάποια καινούρια αυτοκίνητα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Newsauto.gr o Έλληνας εισαγωγέας που επέστρεψε τους έξι παλαιούς εγκεφάλους στο εργοστάσιο: «Η κατάσταση μάλλον είναι πολύ άσχημη για να φτάσει το εργοστάσιο στο σημείο να ζητά απεγνωσμένα μερικούς παλαιούς εγκεφάλους από εμάς που σε μέγεθος είμαστε μικρότεροι από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους στη Γερμανία! Ωστόσο η επιστροφή των παλαιών ανταλλακτικών μας ωφέλησε με 6 νέα οχήματα που θα προμηθευτούμε πολύ σύντομα. Πάντως πραγματικά αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με άλλους εισαγωγείς που διακινούν εκατοντάδες χιλιάδες μοντέλα και είναι πιθανό να έχουν στις αποθήκες τους κυριολεκτικά χιλιάδες χαλασμένους εγκεφάλους…»

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο