27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τέλος στη μονάδα ελέγχου φόρτισης για τα ηλεκτρικά οχήματα από την Bosch

Το πρώτο καλώδιο φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία για ευέλικτη επαναφόρτιση χωρίς μονάδα ελέγχου.

  • Ελαφρύ: το καλώδιο της Bosch δεν χρειάζεται τη μονάδα ελέγχου και ζυγίζει έως και 40% λιγότερο από τα συμβατικά καλώδια φόρτισης.
  • Έξυπνο: αξιόπιστη παρακολούθηση της ισχύος και της θερμοκρασίας φόρτισης χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας.
  • Ευέλικτο: είτε στο σπίτι είτε στο δρόμο, οι προσαρμογείς τύπου 2 και τα βύσματα οικιακής χρήσης σημαίνουν ότι δεν απαιτείται πλέον ένα δεύτερο καλώδιο φόρτισης.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη: το νέο εύκαμπτο έξυπνο καλώδιο φόρτισης της Bosch με ενσωματωμένη τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας καταργεί το συνηθισμένο ογκώδες κουτί ελέγχου καλωδίου-όταν χρησιμοποιείται σε πρίζα 230 volt. Αυτό σημαίνει ότι το εύκαμπτο καλώδιο φόρτισης, το οποίο παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο, ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά. Κατά μέσο όρο, αυτό σημαίνει 40 τοις εκατό λιγότερο από τα συμβατικά καλώδια φόρτισης με κουτί ελέγχου.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο