25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Huami λανσάρει την λειτουργία PumpBeats για μέτρηση της αρτηριακής πίεσης: η μέτρηση διαρκεί μόνο 30 δευτερόλεπτα, ενώ θα υπάρξει και 24ώρη συνεχής παρακολούθηση!

Στο συνέδριο Huami Technology Next Beat σήμερα το απόγευμα, εκτός από την εισαγωγή του φορητού τσιπ Huangshan 2S και του νέου λειτουργικού συστήματος Zepp OS, η Huami Technology παρουσίασε επίσης τον κινητήρα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης PumpBeats, επιτρέποντας στους χρήστες να μετρούν την αρτηριακή πίεση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Σύμφωνα με την Huami Technology, υπάρχουν στην Κίνα περίπου 245 εκατομμύρια ενήλικες με υπέρταση. Ο αόρατος δολοφόνος κάνει την καθημερινή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης καθημερινή ανάγκη. Ο κινητήρας παρακολούθησης της πίεσης του αίματος PumpBeats αναπτύχθηκε τα τελευταία 5 χρόνια, εστιάζοντας σε οπτικούς αισθητήρες υψηλής ακρίβειας για συλλογή δεδομένων, σύντηξη, εγκατάσταση μοντέλου AI και άλλους τεχνικούς συνδέσμους για την αντιμετώπιση τεχνικών δυσκολιών.

Το Πρώτο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Πεκίνου έχει επαληθεύσει την ακρίβεια του κινητήρα PumpBeats. Κλινικά πειράματα έδειξαν ότι η μέση απόλυτη απόκλιση της συστολικής αρτηριακής πίεσης του κινητήρα είναι χαμηλότερη από 5,14 mmHg και η διαστολική αρτηριακή πίεση είναι χαμηλότερη από 4,88 mmHg. Ο κινητήρας είναι αξιόπιστος και χρειάζεται μόνο 30 δευτερόλεπτα για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Στη συνέχεια, θα προωθηθεί η 24ωρη συνεχής παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης για τη διερεύνηση νέων τρόπων ελέγχου της υπέρτασης.

Ο κινητήρας πίεσης αίματος PumpBeats θα κυκλοφορήσει επίσημα το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο