23.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Η ιστορία “ξαναγεννιέται”…Το πρώτο Shelby GT500CR του 1967 με carbon σώμα και 810ΗΡ

Οι Αμερικάνοι της Classic Recreations ετοίμασαν το πρώτο GT500CR, μια βελτιωμένη Mustang Shelby GT500 του 1967, η οποία διαθέτει σώμα εξ’ολοκλήρου από carbon.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από το SpeedKore Performance Group και μεταξύ άλλων διαθέτει νέα κρεμαργιέρα, εξαπίστονα φρένα της Wildwood, μπλοκέ διαφορικό, χειροκίνητο κιβώτιο της Tremec, sport εξάτμιση, coilover αναρτήσεις, carbon άξονα μετάδοσης και νέες ζάντες 18″ με ελαστικά διαστάσεων 275/35 μπροστά και 335/30 πίσω.

Η τιμή του ξεκινά από τις 298.000 δολάρια και μηχανικά φορά έναν V8 5,0-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 810 ίππων, που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων της Tremec. Τα φρένα είναι της Wilwood, υπάρχει υδραυλικό τιμόνι, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, MagnaFlow εξάτμιση και παχύτερες αντιστρεπτικές.

[signoff]

 

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο