20.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Η λίστα του FCC για το Xiaomi Mi 11 Lite 5G αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές….!

Νωρίτερα σήμερα, η λίστα IMDA της Σιγκαπούρης, αποκάλυψε ότι το Xiaomi Mi 11 Lite πιθανότατα θα έχει και μια παραλλαγή 5G. Τώρα, η συσκευή έχει επίσης εντοπιστεί στο FCC αποκαλύπτοντας περισσότερες προδιαγραφές και δυνατότητες να δούμε μαζί…..

Σύμφωνα με την καταχώριση στο FCC, μια συσκευή της Xiaomi με κωδική ονομασία M2101K9G, εμφανίζεται στη βάση δεδομένων της FCC. Ένας παρόμοιος αριθμός μοντέλου M2101K9AG θα κάνει το ντεμπούτο του ως η έκδοση 4G LTE του Mi 11 Lite με πολλές πιστοποιήσεις όπως FCC, NBTC και άλλα.

Εν πάση περιπτώσει, η λίστα με τον αριθμό μοντέλου M2101K9G αποκαλύπτει ότι η συσκευή πιθανότατα θα διατίθεται σε παραλλαγές αποθήκευσης 6+128 GB, 8+128 GB και 8+ 256 GB. Μαζί με αυτό, μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία 4.150mAh με γρήγορη φόρτιση 33W και θα τρέχει MIUI 12.

Για συνδεσιμότητα, η συσκευή θα υποστηρίζει 5G NR, NFC, 4G LTE με CA (Carrier Aggregation), Wi-Fi 5GHz, Bluetooth 5.2, GPS, Galileo, BeiDou, GLONASS. Παρόλο που η λίστα δεν δίνει διαφορές σχετικά με τα chipset, οι φήμες είναι έντονες ότι το Mi 11 Lite 5G θα είχε ένα νέο chipset Snapdragon SD7350, που θα μπορούσε να είναι ένας 775.

Η λίστα του FCC για το Xiaomi Mi 11 Lite 5G αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές....!Η λίστα του FCC για το Xiaomi Mi 11 Lite 5G αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές....!Η λίστα του FCC για το Xiaomi Mi 11 Lite 5G αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές....!Η λίστα του FCC για το Xiaomi Mi 11 Lite 5G αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές....!

Άλλες αναμενόμενες λειτουργίες περιλαμβάνουν ρύθμιση Triple-camera με κύριο φακό 64MP, εξαιρετικά ευρεία 8MP και αισθητήρα μακροεντολής 5MP. Οι παραλλαγές 4G, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να διαθέτουν διαφορετική ρύθμιση και να διαθέτουν ένα chipset Snapdragon 720G.

Επιπλέον, το Mi 11 Lite πιθανότατα θα διαθέτει οθόνη LCD με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αλλά ας περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση. Αν και δεν κυκλοφόρησε παράλληλα με το Mi 11 παγκοσμίως, όπως αναμενόταν, οι λίστες του FCC υποδηλώνουν ότι η επίσημη κυκλοφορία του Mi 11 Lite δεν είναι πολύ μακριά πια.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο