27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η νέα εφαρμογή καιρού “Weather” της Google διαθέσιμη στο Play Store

Η Google έχει εδώ και χρόνια μία εφαρμογή καιρού, η πρόσβαση στην οποία γίνεται με ποικίλους τρόπους, ανά πλατφόρμα. Στο Android, για παράδειγμα, μπορείς να την ανοίξεις από την αναζήτηση της Google, την εφαρμογή της εταιρείας, και τα λοιπά. Τώρα, ο κολοσσός της αναζήτησης παρουσιάζει μία νέα ανεξάρτητη εφαρμογή καιρού “Weather”.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νέα εφαρμογή καιρού δεν έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα που αναφέραμε πιο πάνω, άσχετα αν χρησιμοποιεί τις ίδιες πηγές πληροφοριών. Η παλιά εφαρμογή είναι μία ενσωματωμένη υπηρεσία στο Google app και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Πάμε να δούμε καλύτερα νέα εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή είναι κάτι σαν πρόσθετο για το Ρολόι της Google. Μόλις εγκαταστήσει κανείς το Weather, τρέχοντας το Ρολόι θα δει pop-up που ρωτάει αν θέλει να προσθέσει τον καιρό στις πληροφορίες του ρολογιού και προφανώς ζητάει τις σχετικές άδειες.

Εφόσον συμφωνήσει ο χρήστης σε όλα, κάτω από την ώρα και την ημερομηνία θα δει τον καιρό. Επιπλέον, θα υπάρχουν χωριστές καταχωρήσεις για κάθε ζώνη ώρας έχει προσθέσει ο χρήστης στο Ρολόι της Google. Επίσης, η εφαρμογή προσθέτει τη δυνατότητα να βλέπεις τον καιρό όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και το κλείνεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Pixels προς το παρόν, όμως σύντομα θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους Android χρήστες.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο