25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Samsung αλλάζει ονομασία!

Η Samsung ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι σκοπεύει να συγχωνεύσει το τμήμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών της με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της. Επικεφαλής της νεοσύστατης ένωσης θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος Han Chan Hee. Και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο τμήμα θα ονομάζεται Samsung MX (Mobile Experience).

 

Η SAMSUNG MOBILE DIVISION ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ

Η νέα ονομασία τέθηκε σε ισχύ στις 10 Δεκεμβρίου και θα χρησιμοποιείται σε όλα τα επίσημα έγγραφα της εταιρείας. Το δελτίο τύπου ανέφερε ότι η μετονομασία σε Samsung MX ήταν απαραίτητη για να τονίσει τη νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η εταιρεία στις κινητές δραστηριότητές της, δηλαδή μεγαλύτερη εστίαση στην εμπειρία χρήστη, τις υπηρεσίες και τη δημιουργία ενός υγιούς οικοσυστήματος που υπερβαίνει την αποδεκτή έννοια του καλού υλικού.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η επιχείρησή μας θα μετονομαστεί μετά από δεκαετίες καινοτομίας και ηγετικής θέσης στον κλάδο των κινητών. Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή ονόματος θα μας βοηθήσει να εισαγάγουμε μια νέα εποχή καινοτομίας για κινητά, όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες για τους χρήστες του Galaxy», δήλωσε ο επικεφαλής της MX.

Μεταξύ άλλων, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην CES 2022 και η παρουσίασή της θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου. Η εταιρεία θα φέρει το Galaxy S21 FE στο Λας Βέγκας, το οποίο βγαίνει πολύ αργά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο