27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Διέρρευσε το κουτί λιανικής του έξυπνου ρολογιού Huawei Watch D Blood Pressure. Δείτε τις φωτογραφίες του!

Ο σχεδιασμός του έξυπνου ρολογιού του Huawei Watch D Blood Pressure έχει πλέον εμφανιστεί σε ένα κουτί λιανικής. Η εμφάνιση του Huawei Watch D, που εμφανίζεται στο κουτί της συσκευασίας, είναι σύμφωνη με το σχέδιο που είχε διαρρεύσει προηγουμένως με τετράγωνο πλαίσιο και πολλά άλλα.

Εκτός από το κουτί λιανικής, το Huawei Watch D Blood Pressure θα τροφοδοτείται επίσης από το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS. Επί του παρόντος, η Huawei δεν έχει ανακοινώσει καμία από τις επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του smartwatch, αλλά η εταιρεία είναι πιθανό να αποκαλύψει αυτό το ρολόι έως τις 23 Δεκεμβρίου 2021.

 

Huawei Watch D Blood Pressure:

Τον Σεπτέμβριο, η Huawei άρχισε να προσλαμβάνει κόσμο, για να τεστάρει την δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης στο ρολόι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τεστ απαιτεί περιφέρεια καρπού πάνω από 200mm, συνολικά 20 άτομα, που να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το test event. Η δοκιμή έδειξε ότι η Huawei εργάζεται συνεχώς σε αυτό το wearable και θέλει να το φέρει στον καταναλωτή το συντομότερο δυνατό.

Προηγουμένως, ο He Gang, Πρόεδρος του Handset Business, της Huawei Consumer Business Group, ανακοίνωσε ότι το πρώτο έξυπνο ρολόι της Huawei με δυνατότητες μέτρησης της αρτηριακής πίεσης πέρασε το τεστ εγγραφής ιατρικής συσκευής. Το επόμενο βήμα για την Huawei είναι να πραγματοποιήσει κλινικές δοκιμές με επαγγελματικά ινστιτούτα για να αποκτήσει καλύτερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο ακριβή θα λειτουργήσει αυτό το έξυπνο φορετό στους καρπούς των χρηστών. Το ρολόι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Η Επαρχιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Κίνας του Γκουανγκντόνγκ εξέδωσε το «Δημοσιότητα των αποτελεσμάτων της αίτησης έγκρισης προτεραιότητας για τη δεύτερη κατηγορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Τεύχος 49)».

Η Huawei Device Co., Ltd. συσκευή,  κάνει καταγραφή της αρτηριακής πίεσης καρπού, φέρει σύστημα ανάλυσης ΗΚΓ, σύστημα ανάλυσης αρρυθμίας, είναι συλλέκτης ΗΚΓ καρπού μονής απαγωγής, ενώ και άλλα τέσσερα προϊόντα ιατροτεχνολογικών προϊόντων μπήκαν στη διαδικασία έγκρισης προτεραιότητας. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες αυτών των ιατρικών συσκευών είναι ακόμη άγνωστες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο