25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Samsung θέλει να γίνει κυρίαρχος της Mini-LED TV αγοράς το 2021 στέλνοντας πάνω από 2 εκ. συσκευές!

Η TrendForce έχει συντάξει μια έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς τους τηλεοπτικούς στόχους της Samsung για το 2021. Φαίνεται ότι ο δημοφιλής ΚΑΕ θέλει να είναι κυρίαρχος σε αυτήν τη συγκεκριμένη αγορά όσο και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με την τεχνολογία, όπως τα smartphone. Ενώ πολλοί OEM επικεντρώνονται σε αναλύσεις 4K (ή ακόμα και 8K) και παράγουν τηλεοράσεις με πάνελ OLED, η Samsung θέλει να πηδήξει στο συγκρότημα Mini-LED.

Ο πάροχος πληροφοριών για την αγορά εκτιμά ότι οι τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό Mini-LED θα φτάσουν συνολικά τις 4,4 εκατομμύρια μονάδες που θα αποσταλούν το επόμενο έτος, οπότε η Samsung υποτίθεται ότι κοιτάζει να πιάσει πάνω από τα δύο εκατομμύρια συσκευές που θα αποσταλούν, αυτό σίγουρα θα δώσει στην εταιρεία το μερίδιο της μεγαλύτερης ανάπτυξης Αγορά τηλεόρασης με μίνι LED.

Θα πρέπει να προσφέρεται μια σειρά μεγεθών σε αυτόν τον επερχόμενο κατακλυσμό τηλεοράσεων Samsung Mini-LED, με επιλογές 55 ιντσών, 65 ιντσών, 75 ιντσών και ακόμη και 85 ιντσών. Η ανάλυση 4K θα είναι επίσης διαθέσιμη στους καταναλωτές και η TrendForce εκτιμά ότι η ποσότητα των τοπικών ζωνών εξασθένισης θα γίνει παράγοντας, με την υψηλότερη ποσότητα ζωνών να προσφέρει συνήθως καλύτερη απόδοση στην οθόνη.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο