27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Tronsmart γιορτάζει την 9η επέτειό της και μοιράζει σούπερ δώρα

Η Tronsmart  ιδρύθηκε το 2013, και φέτος γιορτάζει την 9η επέτειο από την ίδρυσή της. Πριν ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή, ανακοινώνει μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα της και χαρίζει πολλά δώρα στους πελάτες της. Για να κερδίσουμε, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνδεθούμε με το email μας στην Επίσημη  Σελίδα του Tronsmart και να συμμετάσχουμε στην ενέργεια Lucky Draw. Μεταξύ των δώρων είναι και το επετειακό σετ δώρου που περιλαμβάνει το νέο Bluetooth ηχείο T7, ένα μπουκάλι θερμός και ένα μπλουζάκι με το  λογότυπο Tronsmart. Στα δώρα θα βρούμε ακόμα ορισμένα γνωστά προϊόντα της Tronsmart όπως τα ηχεία T2 Plus, Trip και Splash 1 ή τα ακουστικά Onyx Apex και Battle. Η ενέργεια πραγματοποιείται μεταξύ 29 Ιουνίου και 16 Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Tronsmart.

Επιπλέον, η Tronsmart θα προσφέρει μεγάλες επετειακές εκπτώσεις στα επίσημα καταστήματά της στο Aliexpress και την Amazon. Μπορούμε να αγοράσουμε τα εκπληκτικά νέα ακουστικά open-ear Space S1 και τα gaming ακουστικά Battle με μόλις 9.99 $ και 23.03 $ αντίστοιχα. Ενώ τα θρυλικά ασύρματα ηχεία Force και Mega Pro θα είναι διαθέσιμα για $ 50.99 και $ 79.99.

Ηχείο Tronsmart  Τ7

Το νέο φορητό ηχείο, ο πολυαναμενόμενος διάδοχος της θρυλικής σειράς T, ονομάζεται Tronsmart T7.  Η Tronsmart του πρόσθεσε αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7 και όμορφο φωτισμό. Το κυλινδρικό σχήμα του T7 είναι πολύ μοντέρνο αλλά και πολύ βολικό στη χρήση. Συμβάλει επίσης στη δημιουργία ήχου surround 360°. Τα ισχυρά woofer στο κάτω μέρος συνεργάζονται με δύο αντίστοιχα tweeter στο επάνω μέρος με συνολική ισχύ εξόδου 30W. Ο ήχος ελέγχεται από της πατενταρισμένη  τεχνολογία SoundPulse της Tronsmart. Το ηχείο διαθέτει υφασμάτινη επένδυση και μεγάλο κυλινδρικό κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης. Ακόμα μπορούμε να το ρυθμίσουμε, μέσω της εφαρμογής Tronsmart, από το κινητό. Κάτι τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι ότι το ηχείο T7 παρέχει καλύτερη σύνδεση από ποτέ χάρη στο Bluetooth έκδοσης 5.3, το οποίο προσφέρει  ασύρματη μετάδοση σήματος έως και 18 μέτρα, ενώ συγχρόνως μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση κατά τη μετάδοση ήχου.

Ηχείο T7 Mini

Χάρη στον κομψό και πρακτικό σχεδιασμό που ενισχύεται από την αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7, το νέο ηχείο T7 Mini είναι πραγματικά υπέροχο! Μία ακόμα σημαντική προσθήκη είναι ο φωτισμός που ανάβει στον ρυθμό της μουσικής. Ο φωτισμός μπορεί ρυθμιστεί εύκολα ή να απενεργοποιηθεί τελείως με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Tronsmart T7 Mini είναι ένα εξαιρετικό φορητό Bluetooth ηχείο, εξοπλισμένο με άριστης ποιότητας μεγάφωνα συνολικής ισχύος 15W. Ο ήχος του προσφέρει τονική ισορροπία με πλούσια λεπτομερή πρίμα και διεισδυτικά μπάσα. Το T7 Mini διαθέτει μπαταρία 2500mAh που μπορεί να μας προσφέρει έως και 18 ώρες ασταμάτητης μουσικής εμπειρίας, σε κάθε φόρτιση. Για να φορτιστεί πλήρως απαιτούνται 3 ώρες. Το ηχείο υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση Bluetooth 5.3 και τη λειτουργία TWS για πραγματικό ασύρματο στερεοφωνικό ήχο, με τη χρήση δύο ηχείων T7.

Το Τ7 συνδυάζει κομψή εμφάνιση και πρακτικές λειτουργίες. Λόγω του μικρού του μεγέθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Η ποιότητα του ήχου του με την τονική ισορροπία και τα συγκλονιστικά δυνατά μπάσα, το κάνουν ιδανικό για χρήση σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Ηχείο Groove 2

Το νέο ηχείο Groove 2 διαθέτει περίβλημα από καουτσούκ και αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7. Τα υλικά κατασκευής του το κάνουν πολύ ανθεκτικό ενάντια σε οποιαδήποτε φυσική ζημιά. Το Groove 2 χρησιμοποιεί έναν παθητικό θάλαμο για να ενισχύει ακόμα περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες, προσφέροντας έτσι ανώτερης ποιότητας μπάσα. Έχει ισχύ 10W και υποστηρίζει τη λειτουργία TWS για πραγματικό ασύρματο στερεοφωνικό ήχο, με τη χρήση δύο ηχείων. Το Groove 2 υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση Bluetooth 5.3 που εγγυάται γρήγορη σύνδεση με το κινητό και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Χάρη στην μπαταρία ισχύος 2500mAh, το ηχείο μπορεί να λειτουργήσει για έως και 18 ώρες χωρίς επαναφόρτιση. Επιπλέον, η Tronsmart έχει προσθέσει φωτισμό στο ηχείο που ανάβει στον ρυθμό της μουσικής, κάνοντάς το ακόμα πιο όμορφο.

Εκτός από αυτά τα νέα προϊόντα της Tronsmart υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα σε ασυναγώνιστες τιμές από τις 29 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου. Αρπάξτε την ευκαιρία να κερδίσετε σούπερ δώρα και να λάβετε προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα της Tronsmart τώρα.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο