21.4 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι έχει στείλει 6 εκ. Mi Band και 10 εκ Mi4!

Δεν θα ήταν άδικο να πούμε ότι Xiaomi είναι σε ρέντα. Μετά την ανακοίνωση ότι είναι δεύτερη στον κατάλογο των wearable κατασκευαστές τεχνολογίας για το 1ο τρίμηνο του 2015, η Xiaomi ανακοίνωσε κάποια εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με ορισμένα από τα προϊόντα της.
Το Mi 4, για παράδειγμα, φέρεται να έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό νούμερο, δεδομένου ότι το Mi 4 δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο τηλέφωνο όλων των εποχών. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι τα περισσότερα από αυτά τα 10 εκατομμύρια Mi4, είναι κυρίως στην Κίνα, την Ινδία και τις άλλες εγχώριες αγορές όπου δραστηριοποιείται η Xiaomi.

Το Miband είναι ήδη μία από τα καλύτερες wearable συσκευές που έχουμε δει. Η συσκευή κοστίζει ελάχιστα χρήματα, και χρησιμεύει για τον έλεγχο της φυσικής σας κατάστασης και την ποιότητα του ύπνου σας. Υπάρχει επίσης μια tweaked app που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως σύστημα κοινοποίησης σας! Την εφαρμογή αυτή μπορείτε φυσικά να την βρείτε στο ελληνικό φόρουμ της MIUI, πλήρως εξελληνισμένη. Η Xiaomi λέει ότι έχουν πουλήσει συνολικά 6,000,000 MiBands από την αρχή.
Η Xiaomi έχει μια εκδήλωση προγραμματισμένη στην Ινδία αυτή την εβδομάδα, όπου θα πάμε για να γιορτάσουν την επιτυχία του Mi 4 και να ανακοινώσει το «κάτι». Θα σας κρατάμε ενήμερους όπως και όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό που έρχεται!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο