25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi μας ενημέρωσε ότι τα Xiaomi Sports/Xiaomi Wearable/Xiaomi Health App θα γίνουν ένα ενώ στο μέλλον να περιμένετε και νέες συσκευές από την εταιρεία (και εκεί θα είμαστε να τις κάνουμε ελληνικές εφόσον μπορούμε!)

Η Xiaomi πραγματοποίησε μια διαδικτυακή εκδήλωση με τον υπεύθυνο στην πλατφόρμα κοινότητας Xiaomi στις 21 Ιουλίου. Τα τέσσερα άτομα που ήταν υπεύθυνα για το Xiaomi Smart Wear απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το Mi Fan στο διαδίκτυο.

Ο Γκάο Γκάο, γενικός διευθυντής του τμήματος Xiaomi Wearables, δήλωσε ότι η ομάδα περνά τα δεδομένα των Xiaomi Sports και Xiaomi Wear. Τώρα τα ιστορικά δεδομένα στο Xiaomi Sports και το Xiaomi Wear μπορούν να εισαχθούν μεταξύ τους. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους εφαρμογή για σύνδεση. Μακροπρόθεσμα, η Xiaomi θα διατηρήσει μια εφαρμογή για βασικές λειτουργίες στο μέλλον. Επιπλέον, η Xiaomi Cheng Liang είπε επίσης: Σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε το Xiaomi Sports, το Xiaomi Wearable και το Xiaomi Health App σε μια εφαρμογή σε επίπεδο συστήματος στο μέλλον.

Μερικοί χρήστες είπαν, “Ελπίζω να παράξετε ένα ώριμο προϊόν, ένα προϊόν που να είναι σχεδόν τέλειο και στη συνέχεια να το απελευθερώσετε.” Η ομάδα απάντησε ότι το νέο προϊόν είναι ήδη στο δρόμο, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Επιπλέον, ο Gao Gao είπε επίσης ότι η τεχνολογία φόρτισης είναι οι προγονικές δεξιότητες της Xiaomi και έχει ήδη προγραμματιστεί η αναβάθμιση φόρτισης του ρολογιού.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι το Mi Band 5 συγχρονίζεται αργά στην εφαρμογή Mi Wear, διαρκεί 1 λεπτό, ενώ διαρκεί μόνο 5 δευτερόλεπτα στην εφαρμογή Mi Sports. Για αυτόν τον λόγο, ο Τσενγκ Λιανγκ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του φορητού τμήματος της Xiaomi, απάντησε ότι ο χρόνος συγχρονισμού σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα της μετάδοσης δεδομένων και ότι η ταχύτητα συγχρονισμού συνδέσμου είναι η βασική μας κατεύθυνση βελτιστοποίησης. Στο μέλλον, θα δημιουργήσουμε ένα ειδικό έργο για τη συνεχή βελτίωση ολόκληρου του προβλήματος του συνδέσμου.

Το iTechNews.gr πληροφορήθηκε ότι σε αυτή τη διαδικτυακή δραστηριότητα του υπευθύνου, ο Xu Ming, ανώτερος μηχανικός δοκιμών στο Wearable Department, δήλωσε επίσης ότι εάν οι χρήστες δεν θέλουν να λαμβάνουν αναδυόμενα παράθυρα στα κινητά τους τηλέφωνα, μπορούν να επιλέξουν να κλείσουν. “Xiaomi Mi” μέσω των ρυθμίσεων της λειτουργίας Xiaomi κινητό-Bluetooth-προηγμένες ρυθμίσεις – Γρήγορη σύνδεση “. Επιπλέον, η λειτουργία πληρωμής WeChat του Mi Band 6 έχει δοκιμαστεί και αναμένεται να υποστηριχθεί έως το τέλος του έτους.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο