25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου το 3ο τρίμηνο του 2022

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, έγινε γνωστό ότι η Xiaomi θα εισέλθει στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρείας, Lei Jun, ο οποίος ηγείται προσωπικά του νέου project και θα πρέπει να είναι το τελευταίο της καριέρας του ως CEO της Xiaomi. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2024.

Φαίνεται ότι η Xiaomi έχει σοβαρή πρόοδο στην προσπάθειά της να κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και είναι έτοιμη να δείξει το τρέχον αποτέλεσμα της δουλειάς της. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του υποκαταστήματος της εταιρείας στο Πεκίνο και την Tianjin είπε ότι υπάρχει μια «ανακάλυψη» στη δημιουργία του αυτοκινήτου. Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει ένα δείγμα μηχανικής του αυτοκινήτου το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια υπο-μάρκα που ονομάζεται Xiaomi Automobile Co. Ltd με ναυλωμένο κεφάλαιο 1,57 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περισσότερους από 500 υπαλλήλους. Τα σχέδια περιλαμβάνουν την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ετήσια παραγωγή 300.000 αυτοκινήτων. Φημολογείται επίσης ότι η εταιρεία είναι απασχολημένη με την αναζήτηση στρατηγικών συνεργατών που θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της και να βάλει σε κυκλοφορία την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η Xiaomi μόλις σήκωσε το πέπλο για την τιμή του μελλοντικού ηλεκτρικού της αυτοκινήτου. Αρκετά χρόνια πριν από την αγορά, ο Κινέζος κατασκευαστής πλημμύρισε τις ελπίδες των θαυμαστών. Το αυτοκίνητο δεν θα είναι τόσο προσιτό όσο ελπίζαμε. Στη διαδικασία, η μάρκα ανέφερε τον τύπο του υπό ανάπτυξη οχήματος.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Πέρυσι, η Xiaomi ανακοίνωσε την άφιξη του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Επιβεβαίωση των φημών που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. ο κινεζικός όμιλος ανακοίνωσε επίσημα την ανάπτυξη μιας πλήρους σειράς ηλεκτρικών οχημάτων. Για να ολοκληρώσει το έργο, η Xiaomi θα επενδύσει έως και 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, ο κατασκευαστής δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του μελλοντικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, τη σχεδίαση ή την τιμή του.

Ως μέρος μιας ζωντανής συνεδρίας ερωτήσεων και απαντήσεων στο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο Lei Jun, Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, δημοσίευσε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το έργο. Πρώτον, το στέλεχος αποκάλυψε ότι το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi θα είναι είτε σεντάν είτε SUV. Οι φήμες που εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς ανέφεραν επίσης την τελευταία επιλογή.

Πάνω απ ‘όλα, ο Lei Jun αποκάλυψε την τιμή του μελλοντικού αυτοκινήτου της Xiaomi. Στην Κίνα, το όχημα θα διατίθεται στην αγορά μεταξύ 100.000 και 300.000 κινεζικών γιουάν (16.000 έως 47.000 $). Προφανώς, ο κατασκευαστής θα προσφέρει διαφορετικά φινιρίσματα και επιλογές που ενδέχεται να αυξήσουν ή να μειώσουν την τιμή.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο