27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Amazfit Stratos 4 πιθανώς εντοπίστηκε στο FCC!!! Δείτε τι βρήκαμε

Ένα «πολυαθλητικό ρολόι» Huami καταγράφηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των Ηνωμένων Πολιτειών (FCC) νωρίτερα σήμερα. Ίσως αυτό να είναι το πολυαναμενόμενο Amazfit Stratos 4;

Η τελευταία επανάληψη του πολυσπορ ρολογιού της Huami (γνωστού διεθνώς ως Zepp Health) κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019. Δεδομένου ότι έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε, αναμένεται να γίνει αναβάθμιση.

Το Amazfit Stratos 3 συσκευάζει μια ανακλαστική LCD 1,34 ιντσών που προστατεύεται από Sapphire Glass και από άποψη εμφάνισης θυμίζει πολύ τη σειρά Garmin Forerunner. Η οθόνη στεγάζεται σε σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Η λίστα των αισθητήρων κάτω από την κουκούλα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει: Bio Tracker PPG Bio Tracking Optical Sensor, 6-Axis Accelerometer, 3-Axis Geomagnetic Sensor, Air Pressure Sensor, Ambient Light Brightness Sensor, NFC και GPS/GLONASS/Beidou/Galileo υποστήριξη .

Η μία αξιοσημείωτη παράλειψη από την παραπάνω λίστα είναι ένας αισθητήρας SpO2 για την παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος. Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Τι άλλα καλούδια έρχονται στο δρόμο μας μένει να δούμε. Όλα αυτά υποθέτουμε ότι παίρνουμε το Amazfit Stratos 4.

Νέα εγγραφή FCC

Η FCC δημοσίευσε σήμερα τα έγγραφα για ένα “πολυαθλητικό ρολόι” της Huami. Για νόμιμη πώληση ασύρματων συσκευών στις ΗΠΑ, πρέπει να λάβουν προηγούμενη έγκριση από τη ρυθμιστική αρχή.

Η Huami δεν έχει πραγματικά καμία άλλη συσκευή που να ταιριάζει με την περιγραφή ενός ρολογιού πολλαπλών σπορ. Το Stratos είναι η μόνη γραμμή που μπορείτε να συνδυάσετε με έναν εξωτερικό αισθητήρα καρδιακών παλμών. Κανένα άλλο ρολόι Amazfit δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Επίσης, μπορείτε να αντιστοιχίσετε ακουστικά bluetooth και να ακούτε μουσική ενώ κάνετε αθλήματα.

Το Amazfit T-Rex είναι ένα ρολόι εξωτερικού χώρου και η σειρά GTS/GTR θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο ως έξυπνο ρολόι γυμναστικής παρά ως ρολόι πολλαπλών σπορ. Θα μπορούσατε, ίσως, να κατατάξετε το Amazfit Pace ως ρολόι πολλαπλών σπορ. Αλλά αυτό σταμάτησε στη δεύτερη γενιά και δεν έχει ενημερωθεί για περισσότερα από 4 χρόνια. Μια ξεχωριστή πιθανότητα παραμένει το Amazfit Verge. Η τελευταία έκδοση από αυτήν κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η τεκμηρίωση της FCC αποκαλύπτει ότι αυτή θα είναι μια κυκλική συσκευή. Το ρολόι θα έχει υποστήριξη τόσο για Bluetooth όσο και για WiFi. Το τελευταίο προτείνει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για μουσική που είναι μια άλλη ένδειξη που δείχνει προς την κατεύθυνση του Stratos 4.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της ετικέτας.

Άλλη ένδειξη; Το Stratos 3 ονομάζεται μοντέλο A1929. Αυτό έχει το όνομα A2029. Βρείτε κάποια ομοιότητα; Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες από την πλευρά μας. Μπορεί ακόμη και να είναι ένα εντελώς νέο αθλητικό ρολόι.

Λίγα άλλα μπορούν να συναχθούν από την τεκμηρίωση της FCC. Η επιστολή εμπιστευτικότητας κατατέθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022 και όλα τα έγγραφα θα είναι διαθέσιμα για δημόσια κατανάλωση 180 ημέρες από εκείνη την ημερομηνία ή έως ότου διατεθεί η συσκευή στην αγορά. Κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε επίσημη αποκάλυψη μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Stratos 3 είναι επί του παρόντος sold out στον ιστότοπο του Amazfit. Ίσως είναι έτοιμοι να το ξαναγεμίσουν με τη νέα έκδοση;

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο