21.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Η Xiaomi ξεκίνησε στο Mi 10 και άλλες 5 συσκευές εσωτερικό beta testing του Android 12! Ενημερώθηκε η λίστα με τις συσκευές που θα το πάρουν με νέες συσκευές….

Πριν από λίγο καιρό δημοσιεύσαμε μια λίστα ενημερώσεων Android 12 που δημιουργήθηκε από τη Xiaomiui. Τώρα δημοσιεύτηκε μια νεότερη λίστα με αρκετές αλλαγές.

Έτσι στην καινούργια λίστα που σας έχουμε, οι συσκευές Redmi Note 9 (Global), Redmi 10X 4G και Xiaomi Mi Note 10 Lite παραμένουν στην ενότητα “Οι συσκευές που ενδέχεται να λάβουν Android 12” καθώς οι υπόλοιπες έχουν μετακινηθεί στη στήλη “θα πάρουν Android 12”. Αυτό σημαίνει καλά νέα για τους ιδιοκτήτες των Redmi 9T, Redmi Note 9 4G (Κίνα) και Redmi 9 Power.

Ωστόσο, ενώ αναμένεται τώρα ότι αυτές οι συσκευές θα λάβουν Android 12, έχουμε άσχημα νέα για τα τρία smartphone POCO που έχουν υποβιβασθεί από την ενότητα “θα πάρει Android 12” στη λίστα “δεν θα πάρει Android 12”. Προηγουμένως, τα POCO M2, POCO M2 Reloaded και POCO C3 φαίνονταν έτοιμα να λάβουν την ενημέρωση του λογισμικού, αλλά φαίνεται ότι η τελευταία έρευνα της Xiaomiui οδήγησε στην πεποίθηση ότι αυτό το τρίο συσκευών θα ενωθεί με τα Xiaomi Mi 9 και Redmi K20 στο “Δεν θα λάβουν Android 12 “.

Επιπλέον, φαίνεται ότι έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος όσον αφορά τα smartphone που δοκιμάζονται εσωτερικά με την έκδοση beta. Έξι νέα smartphone έχουν ενταχθεί στη σειρά Mi 11 σε αυτήν τη συγκεκριμένη ενότητα: Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10T, Mi 10T Pro, Redmi K30S Ultra. Είναι σαφές ότι η Xiaomi έχει αρχίσει να τρέχει ολοταχώς όσο αφορά τις δοκιμές, αν και θα υπάρχουν μερικοί απογοητευμένοι κάτοχοι POCO που ίσως περίμεναν μια ενημέρωση Android 12 και τώρα πιθανότατα δεν θα την λάβουν.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο