27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iMICE E-1300: Ένα Ποντίκι με πολλές δυνατότητες σε απίστευτη τιμή!

H εταιρεία iMICE ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη και παραγωγή ποντικιών και πληκτρολογίων για υπολογιστές. Γενικά τα προϊόντα της έχουν καλή ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές! Σήμερα θα  παρουσιάσουμε ένα ποντίκι της εταιρεία αυτής, το iMICE E-1300. Πρόκειται για ένα οικονομικό αλλά ποιοτικό ασύρματο ποντίκι, με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασύρματη σύνδεση, είτε μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, είτε με την χρήση ενός μικροσκοπικού δέκτη USB 2.4G. To E-1300 μάλιστα είναι επαναφορτιζόμενο, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα για μπαταρίες. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

Περιγραφή

Το ποντίκι iMICE E-1300 είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό πλαστικό και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, ασημί με λευκό στην κάτω πλευρά, και μαύρο. Περιμετρικά το mouse διαθέτει μια διάφανη λωρίδα που φωτίζεται με διάφορα χρώματα όταν το ποντίκι βρίσκεται σε λειτουργία. Στην πάνω πλευρά υπάρχει ένα ανάγλυφο σχέδιο το οποίο επίσης ανάβει όταν το ποντίκι λειτουργεί. Εκτός από τα τρία βασικά κουμπιά (αριστερό, δεξί, μεσαίο – ροδέλα), το ποντίκι αυτό διαθέτει άλλο ένα κουμπί για την αλλαγή της ευαισθησίας κίνησης (DPI). Το κουμπί αυτό είναι διαφανές και ανάβει επίσης σε διάφορα χρώματα. Γενικά το ποντίκι αυτό όταν λειτουργεί φωτίζεται με διάφορα χρώματα, θυμίζοντας έντονα gaming mouse.

Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει μια θύρα micro-USB στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε το καλώδιο της συσκευασίας, για να το φορτίσουμε. Στην κάτω πλευρά του θα βρούμε τον διακόπτη λειτουργίας που είναι διπλός. Προς τη μια κατεύθυνση το ποντίκι ενεργοποιείται για σύνδεση Bluetooth και προς την άλλη για ασύρματη σύνδεση μέσω δέκτη USB. Στην κάτω πλευρά υπάρχει ακόμα η υποδοχή αποθήκευσης του δέκτη USB 2.4G.

Οι διαστάσεις του mouse είναι 112 Χ 57 Χ 20 mm και είναι εξοπλισμένο με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου ισχύος 200 mAh. Με μία φόρτιση μπορούμε να το χρησιμοποιούμε συνολικά για 168 ώρες! Για την πλήρη φόρτισή του απαιτούνται δύο με τρεις ώρες, ανάλογα με τον φορτιστή που θα χρησιμοποιήσουμε. Γενικά το ποντίκι αυτό έχει καλή ποιότητα κατασκευής και απλή αλλά ελκυστική εμφάνιση, λόγω του πολύχρωμου φωτισμού του.

Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Το iMICE E-1300 είναι άνετο στην χρήση και πολύ ακριβές και άμεσο κατά την λειτουργία του, τόσο σε χρήση ασύρματη USB όσο και σε χρήση Bluetooth. Ο όγκος, το σχήμα και το βάρος του είναι ιδανικά για σταθερό και ξεκούραστο κράτημα από τα περισσότερα χέρια, μικρότερα ή μεγαλύτερα! Λόγω της συμμετρικής κατασκευή του μπορούμε άνετα να το χειριστούμε και με το αριστερό και με το δεξί χέρι.

Η εναλλαγή της λειτουργίας από Bluetooth σε ασύρματο γίνεται από τον διακόπτη λειτουργίας που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του ποντικιού. Η εναλλαγή γίνεται ακαριαία και έτσι μπορούμε να το έχουμε συνδεδεμένο συγχρόνως σε δύο υπολογιστές. Στον έναν ασύρματα, με τον δέκτη USB και στον άλλον ασύρματα μέσω Bluetooth.

Τα βασικά κουμπιά, δεξί κι αριστερό, του ποντικιού είναι εντελώς αθόρυβα όταν τα πατάμε. Αυτό είναι πολύ καλό αφού έτσι δεν ενοχλούμε τους γύρω μας όταν το χρησιμοποιούμε. Το mouse διαθέτει ακόμα τρεις ρυθμίσεις ευαισθησίας της κίνησης, ανάλογα με τις ανάγκες μας, που εναλλάσσονται με το πάτημα του διαφανούς κουμπιού. Αυτές είναι: 800 / 1200 /1600 DPI.

Συμπέρασμα

Το Mouse iMICE E-1300 είναι σίγουρα ένα καλής ποιότητας ποντίκι που αξίζει την προσοχή μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγχρόνως σε δύο υπολογιστές, ασύρματα με τον δέκτη USB και μέσω Bluetooth. Έχει όμορφο πολύχρωμο φωτισμό κατά την λειτουργία του που μοιάζει με ποντίκι για παιχνίδια.

Σήμερα μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το ποντίκι στην πολύ χαμηλή τιμή 7,5 € από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας στο AliExpress. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε πουθενά αλλού τέτοιο ποντίκι σε αυτά τα χρήματα! Προλάβετε!!!

Ας δούμε τώρα κάποια ακόμα προϊόντα της iMICE που αξίζει να επιλέξουμε…

Προϊόντα Τιμή + έξοδα αποστολής
Εργονομικό ασύρματο ποντίκι USB 2.4G σε διάφορα χρώματα 6,67
Ασύρματο ποντίκι USB 2.4G σε διάφορα χρώματα 6,60 €
Bluetooth και ασύρματο επαναφορτιζόμενο ποντίκι 8,65 €
Επαγγελματικό φωτιζόμενο ενσύρματο ποντίκι για παιχνίδια 9,79 €
Εργονομικό ασύρματο ποντίκι σε τρία χρώματα 7,06 €
Επαναφορτιζόμενο  Bluetooth σετ ποντίκι – πληκτρολόγιο για tablet 7’’ 9’’ ή 10’’ 14,40
Σετ ποντίκι – πληκτρολόγιο φωτιζόμενα για παιχνίδια 19,07 €
Φωτιζόμενο Bluetooth πληκτρολόγιο για tablet ή TV-box 12,40
Επαναφορτιζόμενο  Bluetooth σετ ποντίκι – πληκτρολόγιο με φωτισμό για tablet 7’’ ή 10’’ 17,20 €
Φωτιζόμενα mouse pad για παιχνίδια σε διάφορες διαστάσεις 16,10 €
Mouse pad με σχέδια για παιχνίδια σε διάφορες διαστάσεις 7,10 €
WiFi Repeater 2.4G και 5G 20,95
WiFi Repeater 2.4G 9,98 €
Card Reader USB, micro-USB και Type-C 2,45

Λόγω των πολύ χαμηλών τιμών όλων των προϊόντων, δεν θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις τελωνείου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο