25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone 11 Pro Max – Στις 7 Νοεμβρίου θ’ ανακοινώσει τ’ αποτελέσματα των μετρήσεων του το DxOMark!

Τα σημερινά κινητά τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, κυκλοφορούν τα δικά τους αποτελέσματα φωτογραφίας μέσω του DxOMark, τα οποία βέβαια πολλές φορές έχουν αμφισβητηθεί. Όπως και να έχει, η DxOMark πάντα ανακοινώνει σχεδόν αμέσως τ’ αποτελέσματα, ειδικότερα ναυαρχίδων, εκτός από την σειρά Apple iPhone 11, που έχει κυκλοφορήσει σχεδόν δύο μήνες τώρα, αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει βαθμολογίες.

Τώρα, η DxOMark ανακοίνωσε επίσημα, ότι θα ανακοινώσει τ’ αποτελέσματα αναφορικά με τις κάμερες του iPhone 11 Pro Max, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Το DxOMark δεν έδωσε ενδείξεις. Δεν ξέρουμε σε ποιο ύψος μπορεί να κυμανθεί το iPhone 11 Pro Max. Πάντως και με τα όσα έχω δει στο διαδίκτυο, πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσει, μετά από τόσο πολύ καιρό.

Το iPhone 11 Pro Max είναι εξοπλισμένο με οπίσθια τοποθέτηση τριών φωτογραφικών μηχανών για πρώτη φορά, η κάθε μία να διαθέτει φακό 12MP, που είναι φακοί ευρυγώνιας ευκρίνειας, τηλεφακός, με 2x οπτικό ζουμ, 10x ψηφιακό ζουμ και τηλεφακό με οπτική σταθεροποίηση εικόνας OIS διπλής λήψης. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K@60fps, ενώ η κάμερα μπροστά είναι με αισθητήρα βάθους 12 εκατομμυρίων pixel.

Στις σημερινές βαθμολογίες της DxOMark, πρώτο είναι το Huawei Mate 30 Pro, με 121 πόντους, δεύτερο στη σειρά είναι το Samsung Galaxy Note 10+ 5G με το Galaxy Note 10+, με 117 πόντους, τέταρτο στη σειρά είναι το Huawei P30 Pro με το Samsung Galaxy S10 5G με 116 πόντους.

Το καλύτερο της Apple εξακολουθεί να είναι το iPhone XS Max, με 106 βαθμούς, στη 13η θέση. Για να δούμε από περιέργεια τι σκορ θα μας πει….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο