27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone 11 – To DxOmark του έδωσε 109 βαθμούς, ισοβαθμίζοντας το περυσινό Huawei P20 Pro!

Σήμερα, η DxOmark ανακοίνωσε την αξιολόγηση της φωτογραφικής μηχανής του iPhone 11, πιάνοντας 112 πόντους συνολικά, με το τμήμα της φωτογραφία να πιάνει 101 πόντους και το τμήμα του βίντεο να πιάνει 109 πόντους.

Το συνολικό σκορ του iPhone 11 το βάζει έξω από την πρώτη δεκάδα στην αξιολόγηση. Βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το Xiaomi 9 (110 μονάδες) και του προηγούμενου έτους Huawei P20 Pro (109 μονάδες). Βέβαια, εδώ να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι το iPhone 11 έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα, γεγονός που αποτελεί μία ελαφρά βελτίωση σε σχέση με το iPhone XS Max, το οποίο σημείωσε πέρσι 106 πόντους.

Η DxO πιστεύει ότι σε σύγκριση με το iPhone 11 Pro Max, το οποίο σημείωσε 124 πόντους στη φωτογράφιση, το iPhone 11 σημείωσε μόνο 112 πόντους, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης της τρίτης κάμερας τηλεφακό, ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη λειτουργία ζουμ και Effect bokeh. Το βίντεο μπορεί να λεχθεί ότι είναι ομοιόμορφα χωρισμένο, αλλά υπάρχουν περιστασιακές αστάθειες στην έκθεση και την ισορροπία λευκού.

Αναφέρεται ότι το iPhone 11 είναι εξοπλισμένο με διπλή CMOS 12 megapixel κάμερα, υποστηρίζει αυτόματη εστίαση πλήρους εικονοστοιχείου διπλού πυρήνα, HDR, λήψη βίντεο 4K, κλπ. Η τρέχουσα τιμή εκκίνησης είναι στα 800$ περίπου.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο