18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

iPhone 15/ iPhone 15 Plus: Φήμες ότι θα έρθουν με frosted glass

Τα vanilla iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα διαθέτουν frosted glass στο πίσω μέρος τους, όπως έχουν τα υπάρχοντα μοντέλα Pro, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo. Τη δημοσίευση έκανε ο ίδιος λογαριασμός που πριν μήνες διέρρευσε με ακρίβεια  ότι το iPhone 14 θα έρθει σε κίτρινη απόχρωση.

Με αυτή την αλλαγή, τα μοντέλα αυτά θα μοιάζουν περισσότερο με τα Pro. Ωστόσο, μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro φημολογείται ότι θα έχουν νέο πλαίσιο από τιτάνιο και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη. Τα non-Pro θα διατηρήσουν το πλαίσιο αλουμινίου και το ίδιο μέγεθος στεφάνης.

iphone 15, iPhone 15/ iPhone 15 Plus: Φήμες ότι θα έρθουν με frosted glass

Το πίσω γυάλινο πάνελ στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι επίσημα αφαιρούμενο για πρώτη φορά μετά το iPhone 4S, κάνοντας τις επισκευές στο εσωτερικό ευκολότερες.

Ενώ η πηγή αυτής της φήμης διέρρευσε με ακρίβεια ότι το iPhone 14 θα κυκλοφορούσε σε κίτρινο μερικούς μήνες νωρίτερα, δεν έχει εξακριβωθεί ξανά η αξιοπιστία της, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι τελευταίες πληροφορίες τους θα αποδειχθούν σωστές. Είναι μια φήμη, όμως, που αξίζει να αναφερθεί.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο