25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

iPhone 7, 8 – Έχει απαγορευτεί στη Γερμανία τελικά γιατί μη εξουσιοδοτημένοι πωλητές ακόμα πωλούν!?

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε γράψει πολλές φορές για την απαγόρευση πωλήσεων που έχει η Apple για τα περισσότερα κινητά της σε Κίνα, σε Γερμανία και ίσως σε ΗΠΑ.

Έτσι αφού κέρδισε το δικαστήριο η Qualcomm στο Μόναχο, η απόφαση έλεγε ότι η Apple δεν θα μπορεί πια να πουλήσει τα iPhone 7,8 στη Γερμανία λόγο παραβίασης πατεντών. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι η Apple δεν μπορεί να πουλάει πια τα συγκεκριμένα μοντέλα από τα επίσημα υποκαταστήματα της. Τα τελευταία μοντέλα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, μπορεί να τα πουλάει ακόμα, αν και η Qualcomm είχε αναφέρει ότι θα κάνει αγωγή και για αυτά τα μοντέλα.

Για να μπορεί να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία με το Γερμανικό Δικαστήριο και να αποκλειστεί επίσημα η Apple από την Γερμανία, έκδωσε 1.34 δις ευρώ από εγγυημένα ομόλογα σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του δικαστηρίου. Στις 20 Δεκεμβρίου το Γερμανικό Δικαστήριο αποφάσισε τελεσίδικα ότι η Apple έχει καταπατήσει πατέντες της Qualcomm σχετικά με την τεχνολογία power-saving των κινητών.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας (04/01/2019)

Έτσι αυτή την στιγμή έχουμε την Qualcomm που έχει πληρώσει την απαιτούμενη εγγύηση για να μην πουλιούνται τα iPhone στη Γερμανία και τον διανομέα της Apple στη Γερμανία, την Gravis, ν’ αναφέρει ότι καταστήματα και online καταστήματα πουλούνε ακόμα τα iPhone 7 και iPhone 8.

Σαν απάντηση σ’ αυτό, ο γερμανός δικηγόρος Kai Ruting, ανέφερε ότι η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρεται σε καταστήματα της Apple, όχι από τρίτους πωλητές. Έτσι οι τρίτοι πωλητές θα μπορούν να πουλούνε χωρίς πρόβλημα κινητά της Apple, παρόλο την απαγόρευση!

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο