25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

iPXS Max DxOMark σκορ – Έρχεται δεύτερο πίσω από το Huawei P20 Pro

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που μας παρουσίασε η Apple τρία νέα μοντέλα. Το καλύτερο εξ αυτών θεωρείται ότι είναι φυσικά το iPhone XS Max. Λογικό και εύλογο το ερώτημα πως τα πάει γενικώς το κινητό!? Ξέρουμε ότι έχει ένα πολύ δυνατό επεξεργαστή, αλλά από κάμερα, μπορεί να χτυπήσει τους πρώτους ή να είναι και πρώτο!? Στο ερώτημα αυτό απάντησε σήμερα η DxoMark, μία εταιρεία που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα και όλοι κοιτάμε αναφορικά με το πόσο καλή είναι η κάμερα ενός κινητού

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία λένε ότι το iPhone XS Max έπιασε 110 βαθμούς στη φωτογραφία, στο βίντεο έπιασε 96 βαθμούς, οπότε το συνολικό σκορ που βγαίνει είναι στους 105 βαθμούς, μία θέση πίσω από το Huawei P20 Pro.

Απ’ ότι φαίνεται φέτος το Huawei P20 Pro τα έχει σαρώσει όλα, έχοντας 109 βαθμούς στην τελική βαθμολογία, περνώντας κατά πολύ το iPhone X όπου έχει μόλις 97 βαθμούς. Επίσης αυτό δείχνει ότι η αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει από τα Android, φαίνεται ότι πιάνει τόπο.

Πριν την ανακοίνωση των τριών νέων μοντέλων, όλοι διερωτόμαστε εάν τελικά θα κατάφερνε κάτι η Apple μέσω συνδυασμού hardware, λογισμικού και αλγόριθμου, αλλά φαίνεται τελικά ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για την εταιρεία. Έτσι η Huawei για άλλη μία φορά φάνηκε πόσο καλή κάμερα έχουν τα κινητά της, εδραιώνοντας σιγά-σιγά αυτό το πράγμα.

Σήμερα, ο πρόεδρος της σειράς των κινητών τηλεφώνων, He Gang, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo ένα βίντεο αναφορικά με το Mate 20, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η νέα τριπλή κάμερα Leica θ’ ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο.

Ο He Gang είπε: ” Απ’ ότι φαίνεται το μοναδικό κινητό που θα μπορούσε να συγκριθεί φέτος με το P20 Pro, είναι η σειρά Mate20 !”

Umidigi Umi Z2 Special Edition – Μία ειδική έκδοση με 4/64GB, 4 κάμερες, Android 8.1, με ασφάλεια τελωνείου σε φοβερή τιμή μόνο από το Coolicool

Σύμφωνα και με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, η κύρια κάμερα του Mate 20 Pro είναι βελτιωμένη σε σχέση με αυτή που έχει το P20 Pro. Έτσι για αρχή η ανάλυση έχει αυξηθεί από 40MP σε 42MP. Εκτός αυτού έχει βελτιωθεί και η βελτιστοποίηση βάθους, αλλά και η ευρεία λήψη. Βάση όλων αυτών και του υψηλού σκορ που έχει ήδη το P20 Pro, το Mate 20 Pro αναμένεται να είναι κάμποσο πιο πάνω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο