27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ήρθε και στα Xiaomi Mi Max 3 και Mi Mix 3 5G το MIUI 12!

Το Mi Mix 3 5G μπορεί κάλλιστα να είναι ένα από τα πιο αγνοημένα smartphone της Xiaomi, αλλά το καλό είναι ότι μόλις έλαβε ενημέρωση MIUI 12. Αυτή τη φορά, είναι το μοντέλο Vodafone που έχει αναβαθμιστεί σε MIUI 12, το οποίο ήταν διαθέσιμο για αγορά στην Ευρώπη. Η Xiaomi κάλεσε το build V12.0.1.0.PEMEUVF, το οποίο θα έπρεπε να είναι η ίδια ενημέρωση που άρχισαν να λαμβάνουν τα ξεκλείδωτα ευρωπαϊκά και παγκόσμια μοντέλα τον περασμένο μήνα.

Το V12.0.1.0. PEMEUVF εξακολουθεί να είναι ένα Android 9.0 Pie build με MIUI 12 όμως, όπως υποδηλώνει το «P». Δεν είναι σαφές πότε η Xiaomi θα αναβαθμίσει το Mi Mix 3 5G σε Android 10, αλλά αμφιβάλλουμε ότι το Android 11 έρχεται σύντομα.

Όσο για το Mi Max 3, αυτό είναι μία άλλη ιστορία, μιας και η Xiaomi το αναβάθμισε σε Android 10 από το MIUI 11. Η Xiaomi έφερε το MIUI 12 σε κινέζικα κινητά τον Αύγουστο, αλλά τα παγκόσμια και τα ρωσικά μοντέλα έχουν μόλις καταστεί επιλέξιμα για λήψη της αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος. Και οι δύο έχουν αναβαθμιστεί σε V12.0.1.0 και θα μεταφερθούν στο MIUI 12 μέσω λήψης over-the-air (OTA). Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε τα αρχεία ενημέρωσης μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Xiaomi Mi Max 3

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο