27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε….!

Σύμφωνα με την εφαρμογή εταιρικού ελέγχου, στις 26 Ιανουαρίου, η Zhuhai Meizu Technology Co., Ltd. δημοσίευσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον τίτλο “έξυπνο ρολόι”, με τον αριθμό δημοσίευσης CN306296501S, ενώ η ημερομηνία εφαρμογής είναι Σεπτέμβριος του 2020.Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....!

Η περίληψη ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται για την εμφάνιση χρόνου, την εκτέλεση προγραμμάτων και την επικοινωνία. Το βασικό σημείο του σχεδιασμού είναι ο συνδυασμός σχήματος και χρώματος.

Αυτό που διαπιστώσαμε εδώ στο iTechNews.gr είναι ότι η ευρεσιτεχνία εμφάνισης δείχνει ότι το μοντέλο έξυπνου ρολογιού είναι το A2007. Χθες, μια ασύρματη συσκευή τερματικών δεδομένων TD-LTE του μοντέλου Meizu M007W, πέρασε την πιστοποίηση 3C. Ο ψηφιακός blogger @ 数码 闲聊 站 αποκάλυψε ότι αυτή η συσκευή είναι το Meizu Watch, που έχει αναφερθεί κάμποσες φορές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αναρωτιέμαι αν τα δύο αυτά είναι η ίδια συσκευή.

Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....! Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο