22 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Κάμερα “εμπροστοπορείας” για εσένα που κοιτάς το κινητό σου και δεν κοιτάς μπροστά σου… μη “στουκάρεις” και πουθενά!!!

Αν δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την οθόνη του τηλεφώνου σας ακόμα κι όταν περπατάτε, το «τρίτο μάτι» είναι για σας
Σωτήρια λύση για όσους δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από την οθόνη του κινητού τους προσέφερε νοτιοκορεάτης εφευρέτης. Μία συσκευή – «τρίτο μάτι» μπορεί, μέσω αισθητήρα υπερήχων, να ανιχνεύσει τα εμπόδια μπροστά στον χρήστη της και να προειδοποιήσει σχετικά με ήχο, ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα.

Ο γυροσκοπικός αισθητήρας του gadget, το οποίο λάνσαρε ο Πάενγκ Μιν Γουκ, μπορεί να ανιχνεύσει πότε ένας χρήστης λυγίζει το λαιμό του και αυτό προκαλεί το «βλέφαρο» να ανοίξει. Το μαύρο στοιχείο που μοιάζει με κόρη ματιού είναι ένας αισθητήρας υπερήχων που μπορεί να ανιχνεύσει εμπόδια μπροστά και να προειδοποιήσει τον χρήστη με έναν ήχο. Και οι δύο αισθητήρες συνδέονται με έναν μικροελεγκτή ενιαίας πλακέτας ανοιχτού κώδικα με μπαταρία.

Δες το βίντεο εδώ:

https://www.megatv.com/2021/06/05/protoporiaki-efeyresi-notiokoreati-gia-tous-fanatikous-ton-kiniton/?pubid=2020389249

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο