27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Καταφέραμε και μάθαμε όλα τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S20 Fan Edition πριν βγεί! Δείτε τι θα έχει….

Το Galaxy S20 Fan Edition αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Galaxy Unpacked for Every Fan» της Samsung στις 23 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο σχεδιασμός, οι χρωματικές παραλλαγές και οι προδιαγραφές του τηλεφώνου έχουν ήδη αποκαλυφθεί μέσω διαρροών στο παρελθόν. Τώρα, έχει διαρρεύσει η πλήρης ιστοσελίδα της Samsung για το Galaxy S20 FE 5G.

Ο γνωστός leakster Evan Blass δημοσίευσε την πλήρη σελίδα του προϊόντος του Galaxy S20 FE 5G στον λογαριασμό του στο Patreon (πίσω από το paywall) νωρίτερα σήμερα. Η ιστοσελίδα μιλά για όλες τις δυνατότητες του επερχόμενου smartphone μαζί με όλες τις χρωματικές παραλλαγές, τις προδιαγραφές της κάμερας, το εσωτερικό υλικό και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Το Galaxy S20 FE 5G διαθέτει Snapdragon 865, οθόνη 120Hz, μπαταρία 4.500mAh

Το Galaxy S20 FE 5G διαθέτει οθόνη Super AMOLED Infinity-O 6,5 ιντσών με ανάλυση Full HD + και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το τηλέφωνο είναι πιστοποιημένο με IP68 για σκόνη και είναι αδιάβροχο. Θα είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα: Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue και Cloud Gold. Η ιστοσελίδα επιβεβαιώνει επίσης ότι το Galaxy S20 FE 5G χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 865, RAM έως 8 GB, εσωτερική αποθήκευση 128 GB και υποδοχή κάρτας microSD (έως 1 TB).

Στο μπροστινό μέρος, το τηλέφωνο διαθέτει κάμερα selfie 32MP που είναι ενσωματωμένη στην οθόνη με σχήμα διάτρησης. Στο πίσω μέρος, το Galaxy S20 FE 5G διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας, με κάμερα ευρείας γωνίας 12MP, κάμερα υπερύθρων 12MP και κάμερα τηλεφακού 8MP με οπτικό ζουμ 3x. Η Samsung μιλά επίσης για τις λειτουργίες κάμερας Space Zoom, Night Mode, Single Take και Super Steady Mode στην προωθητική ιστοσελίδα της.

Εκτελεί Android 10 με One UI 2.0. Άλλες λειτουργίες του Galaxy S20 FE 5G περιλαμβάνουν το Quick Share, το Samsung DeX Wireless και το Wireless PowerShare. Το smartphone τροφοδοτείται από μπαταρία 4.500mAh και υποστηρίζει 25W Super Fast Charging. Ωστόσο, η εταιρεία της Νότιας Κορέας θα συνδυάσει μόνο φορτιστή 15W με το επερχόμενο τηλέφωνό της. Το Galaxy S20 FE 5G υποστηρίζει επίσης γρήγορη ασύρματη φόρτιση 2.0 και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Samsung Galaxy S20 FE 5G Features

 

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.sammobile.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο