25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Mi 10T θα έχει οθόνη LCD που θα υποστηρίζει MEMC!

Για το πολυαναμενώμενο Xiaomi Mi 10T σας έχω γράψει κι άλλη φορά, όταν το ανακαλύψαμε στο Amazon Ισπανίας.

Δεδομένου ότι η φήμη έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τα επερχόμενα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro, η Xiaomi αναμένεται να το ανακοινώσει σύντομα στις παγκόσμιες αγορές. Παλαιότερες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι αυτά τα μοντέλα κωδικοποιούνται ως Apollo και Apollo Pro. Οι αρχικές φήμες ισχυρίστηκαν ότι αυτά τα τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με πάνελ OLED. Ωστόσο, τώρα λέγεται ότι και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν οθόνες LCD. Επίσης, ένας Κινέζος tipster ισχυρίστηκε ότι το τηλέφωνο Apollo (Mi 10T) θα έχει εγγενή υποστήριξη για την τεχνολογία MEMC.

Η τεχνολογία MEMC, αναβαθμίζει το περιεχόμενο χαμηλότερου ρυθμού καρέ για να ταιριάζει με το ρυθμό ανανέωσης 144Hz του πίνακα LCD 6,67 ιντσών του Mi 10T. Προσθέστε ακόμα στις πληροφορίες που ξέρουμε, ότι η διάμετρος της οπής της μπροστινής κάμερας του Mi 10T είναι μόνο 3,8 mm. Οι εικόνες των Mi 10T και Mi 10T Pro που έχουν εμφανιστεί στο πρόσφατο παρελθόν αποκάλυψαν πόσο μικρές είναι οι περικοπές της φωτογραφικής μηχανής selfie.

 

Xiaomi Mi 10T Pro χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Mi 10T Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη LCD 6,67 ιντσών που προσφέρει 1080 x 2340 pixel και ταχύτητα ανανέωσης 144Hz. Θα τροφοδοτείται από 8 GB μνήμης RAM και μπορεί να διατίθεται σε επιλογές αποθήκευσης όπως 128 GB και 256 GB.

Το Mi 10T Pro διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας 108 megapixel (κύριο) + 20 megapixel (ultrawide) + 8 megapixel. Διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλαϊνή όψη. Το Android 10 OS που βασίζεται στο MIUI 12 θα είναι προεγκατεστημένο στο Mi 10T Pro. Θα μπορούσε να κοστίζει 640 ευρώ / 680 ευρώ στην Ευρώπη.

Προδιαγραφές Xiaomi Mi 10T

Το Mi 10T θα μπορούσε να δανείζεται τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του από το Pro. Το κινητό μπορεί να διαθέτει 6 GB μνήμης RAM και μπορεί να διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας 64 megapixel. Θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί από ένα νέο chipset της σειράς Snapdragon 7 έτοιμο για 5G. Το κινητό θα μπορούσε να κοστίσει στα 550 ευρώ.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο