25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση του Google Recorder 3.5 με τροποποιήσεις διεπαφής χρήστη και κουμπί γρήγορων ρυθμίσεων

Η εφαρμογή Google Recorder είναι μία από αυτές τις αποκλειστικές εφαρμογές του τηλεφώνου Pixel που απολάμβανε αρκετά θετικά σχόλια όταν κυκλοφόρησε στα Pixel 6 και 6 Pro τον Οκτώβριο. Η ενημέρωση της έκδοσης 3.0 έφερε μια νέα εμφάνιση “Material You”, υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες και υποστήριξη δυναμικού θέματος. Πέρα από όλα αυτά, το χαρακτηριστικό που έκανε τους πάντες να μιλήσουν ήταν πώς μετέτρεπε αμέσως τον ήχο σε κείμενο με δυνατότητα αναζήτησης που θα μπορούσατε επίσης να επεξεργαστείτε ενώ εργάζεστε εκτός σύνδεσης.

Σύμφωνα με μια αναφορά του 9to5Google, η έκδοση 3.5 της εφαρμογής έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και φέρνει μερικές ακόμη τροποποιήσεις “Material You” καθώς και την προσθήκη ενός κουμπιού Γρήγορων ρυθμίσεων. Οι πιο αξιοσημείωτες τροποποιήσεις διεπαφής χρήστη περιλαμβάνουν κάποια βελτιωμένη απόσταση μεταξύ των στοιχείων στην αρχική σελίδα της εφαρμογής και την εναλλαγή του κουμπιού αναπαραγωγής/παύσης από ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο σε έναν κύκλο. Τα κουμπιά επαναφοράς και γρήγορης προώθησης τροποποιήθηκαν επίσης, ταιριάζοντας πλέον σε μέγεθος με το νέο κουμπί αναπαραγωγής/παύσης.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το κουμπί Γρήγορες ρυθμίσεις σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια νέα περίοδο λειτουργίας εγγραφής από το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις στο Pixel σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή. Σας επιτρέπει επίσης να σταματήσετε, να αποθηκεύσετε ή να διακόψετε την εγγραφή.

Η ενημέρωση (έκδοση 3.5.430636922) ξεκίνησε χθες να κυκλοφορεί στα τηλέφωνα Pixel μέσω του καταστήματος Google Play. Όμως, απ’ ότι φαίνεται εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες. Οπότε μπορεί να έχετε Pixel και να μην δείτε ακόμα την ενημέρωση, οπότε κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να την δείτε.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο