20.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

LENOVO VIBE SHOT Z90-7

Η Lenovo παρουσίασε καινούργιο κινητό με κύριο ατού την φωτογραφία. 
Το νέο μοντέλο της Lenovo έχει απίστευτη ποιότητα και σχεδίαση μεταλλικού σώματος, ένα 8πύρινο Snapdragon 615 64bit επεξεργαστή, adreno 405 για ατελείωτο gaming που δεν κολλάει πουθενά και μεταλλικό σώμα! Ο Snapdragon 615 πετυχαίνει ομαλές θερμοκρασίες, πιάνοντας στο AnTuTu

41.000. Έχει 3GB Ram & 32GB Rom αλλά υποστηρίζει και εξωτερική κάρτα μέχρι 128GB.

Dolby Atmos audio technology για κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο, 16mp κάμερα με τριπλό φλας αισθητήρα χαμηλού φωτισμού ιδανικό για λήψη σε χαμηλό φωτισμό! Η κάμερα σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει, αφού και με όλα στο αυτόματο, τραβάει φοβερές φωτογραφίες!
Τα τυπωμένα πλήκτρα εμπρός, είναι φωτιζόμενα, έχουν ένα ελαφρύ μπλε χρώμα και μάλιστα ρυθμίζεις εάν θες να ανάβουν για 3 μόνο δευτερόλεπτα ή να παραμένουν ανοιχτά για απεριόριστο χρόνο μέχρι να κλειδώσεις την συσκευή.

Η οθόνη του έχει σχετικά πολύ λεπτά περιθώρια και αποδίδει πολύ καλά το μαύρο και το λευκό χρώμα, είναι ευχάριστες οι αποχρώσεις που σου δίνει είτε παίζεις παιχνίδια είτε βλέπεις κάποιο βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια. Δεν σε ενοχλεί να κοιτάς περιεχόμενο στο κινητό σου ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου, όχι κάτι εντυπωσιακό, αλλά διακρίνονται εύκολα κάποια πράγματα. 
Η μπαταρία που φέρει είναι 3000mAh, ικανή να υποστηρίξει το κινητό και να κρατήσει για πάνω από ένα 24ώρο. Το κινητό είναι Dual SIM Dual Standby
Είναι η συσκευή που τα συνδυάζει όλα!
Το κινητό μπορείτε να το βρείτε στο Coolicool στην τιμή των 393.99$
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο