27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

MediaTek – Ψευδής η είδηση ότι τα “σπάσανε” με την Xiaomi λέει η εταιρεία!

Αυτή την στιγμή όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι στην αγορά κυριαρχούν οι Qualcomm Snapdragon με τον 855, o Huawei Kirin αλλά και ο Samsung Exynos με το Galaxy 10 που έχουν διαρρεύσει νέα, με αποτέλεσμα η MediaTek να μην ακούγεται τόσο όσο καθόλου θα έλεγε κανείς.

Βέβαια η MediaTek είναι μία εταιρεία που αναπτύσσει συνέχεια νέους επεξεργαστές με εφάμιλλες δυνατότητες όπως των άλλων κατασκευαστών. Μάλιστα η εταιρεία έχει συνεργασία με όλες τις εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά. Έτσι ακούστηκε πολύ περίεργο όταν πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μία φήμη ότι διέκοψε την συνεργασία που είχε τόσα χρόνια με την Xiaomi.

Βέβαια αυτό δεν ισχύει και πριν από λίγο η MediaTek κυκλοφόρησε ένα γράμμα τύπου αναφορικά με αυτό το θέμα, λέγοντας ότι η φήμη που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό είναι ανυπόστατη και δεν έχει απολύτως καμία ισχύ! Δείτε και την ανακοίνωση που έβγαλε:

Was exposed to the termination of cooperation with Xiaomi MediaTek responded: false rumors, good relationship between the two sides

Η MediaTek έχει πολύ καλές σχέσεις με την Xiaomi Mobile και η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών προχωράει χωρίς κανένα πρόβλημα, με χωρίς καμία μείωση στην προμήθεια υλικών στην Xiaomi. Χάρις την προσοχή που δίνουν  οι χρήστες αλλά και ο Τύπος στη MediaTek, η MediaTek θα συνεχίζει να παρέχει τις πιο τελευταίες τεχνολογίες χωρίς κανένα περιορισμό και ποτέ δεν θα σταματήσει να παρέχει στον τελικό χρήστη προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και υπηρεσίες.

CUBOT King Kong IP68 – Αποκτήστε το ανθεκτικό αυτό κινητό με μόλις 83.99€ τελική τιμή με το κουπόνι μας από το Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Εάν πάντως κάποιος ψάξει στο επίσημο site της Xiaomi, τα τελευταία της μοντέλα που φοράνε επεξεργαστή από την MediaTek, είναι τα Redmi 6 (12nm Helio P22) και Redmi 6A (Helio A22).

Υπόθέτω ότι η φήμη αυτή δημιουργήθηκε με την δημιουργία της εταιρείας Redmi, αφού το πρώτο κινητό της εταιρείας φέρει επεξεργαστή από την Qualcomm και όχι την Mediatek, το Redmi Note 7, οπότε εκεί ίσως δημιουργήθηκε η υποψία ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ των δύο εταιρειών. Το μέλλον πάντως θα μας δείξει….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο