27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Μία νέα διαρροή μας δίνει μερικά στοιχεία πως είναι ο Exynos 981 SoC!

Η Samsung κυκλοφόρησε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 880 νωρίτερα φέτος. Τώρα, φαίνεται ότι μας ετοιμάζει μια νέα γενιά. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί σε μια νέα καταχώριση Bluetooth SIG από το Cambridge Solution Center του OEM. Αναφέρει ότι το chipset μπορεί να είναι ικανό να υποστηρίζει μια πιο ενημερωμένη μορφή αυτής της ασύρματης σύνδεσης.

Κατά συνέπεια, αυτό το chipset 981 μπορεί προφανώς να χρησιμοποιεί λειτουργικές μονάδες με ονομασία Bluetooth 5.2. Και πάλι, τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για αυτήν την πιθανή πλατφόρμα για κινητά. Για να ανακεφαλαιώσουμε, ο πιθανός προκάτοχός του ήταν κατασκευασμένος από πυρήνες Cortex-A77 2.0GHz, 6 πυρήνες 1.79GHz A55, GPU Mali-G76 και αποκλειστική NPU. Ίσως είναι ενδιαφέρον να δούμε μια διαμόρφωση πυρήνα 1 + 3 + 4 στην αντικατάστασή του.

Και πάλι, αυτό μπορεί να δεσμευτεί για τον φημολογούμενο αδελφό του 981, τον Exynos 1080. Έχει προγραμματιστεί να πάρει πυρήνες Cortex-A78 και μπορεί συνεπώς να είναι το επόμενο βήμα μακριά από τον επεξεργαστή 980 που βρίσκεται σε συσκευές όπως το Vivo S6 5G και Galaxy A71 5G.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο