27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Microsoft 365 vs. Office 2021: η επιλογή είναι ΕΥΚΟΛΗ, όταν το τελευταίο στοιχίζει μόλις 26.75€!

Τις περισσότερες φορές, όταν αγοράζετε ένα νέο φορητό υπολογιστή με Windows και ένα PC ή Mac, δεν περιλαμβάνεται το Microsoft Office. Έτσι, αν πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα έγγραφο ή να φτιάξετε μια παρουσίαση, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε τις δύο σύγχρονες εκδόσεις του Office. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Microsoft 365 με ετήσια ή μηνιαία συνδρομή και να λάβετε τις βασικές εφαρμογές του Microsoft Office (και άλλα μπόνους), ή μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 με μία συνδρομή και να ανησυχείτε λιγότερο για τις συνδρομές. Έχουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και των δύο εκδόσεων του Office για εσάς ακριβώς εδώ. Όσον αφορά τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά και τις διεπαφές χρήστη, το Office 2021 και το Microsoft 365 είναι εξαιρετικά συγκρίσιμα και οι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν μια αρκετά ομοιόμορφη εμπειρία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τοποθέτηση των προϊόντων. Το Office 2021 επικεντρώνεται περισσότερο στην κάλυψη των τυπικών απαιτήσεων του γραφείου. Στόχος κάθε ενημέρωσης είναι να δώσει στους χρήστες την εντύπωση ενός πιο παραγωγικού χώρου εργασίας. Το Office 2021 προσφέρει επίσης ορισμένες υπηρεσίες αποθήκευσης στο δίκτυο. Αντίθετα, το Microsoft 365 διαθέτει πληθώρα αποκλειστικών χαρακτηριστικών AI που διευκολύνουν τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες του Office.

Το Microsoft 365 είναι συνδρομητικό, και το Office 2021… για πάντα , αλλά ας δούμε καλύτερα τις τιμές τους:

  • Microsoft 365 Personal: 69,99€ το χρόνο για ένα άτομο, ή στην τιμή των 7€ το μήνα

  • Microsoft 365 family: 99,99€ το χρόνο, για έως και έξι άτομα για κοινή χρήση, ή 10€ το μήνα.

  • Office 2021 Professional: 26,75€ για όλη τη διάρκεια ζωής στο Godeal24.

Το Office 2021 Pro είναι μια εφάπαξ αγορά, αυτό που είναι γνωστό ως perpetual license που το αποκτάτε εφάπαξ, χωρίς να ανησυχείτε για συνδρομή ή ημερομηνίες λήξης. Το αγοράζετε και το κατέχετε εφ’ όρου ζωής σε έναν υπολογιστή, χωρίς να ανησυχείτε για την ανανέωση της συνδρομής σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πακέτο αξίας του Microsoft Office 2021 Professional Plus 5 PC – χρειάζονται 16,56€/PC. Μέσω του Godeal24 Software Super Sale, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε τα Windows 11 Pro με χαμηλό κόστος 13,55€. Ο χρόνος είναι περιορισμένος!

Προσφορές σε Office 2021 με το κουπόνι: SGO62

Windows 10 keys/11 Pro με το κλειδί: SGO50

Εκπτώσεις σε bundles με το κουπόνι: SGO62

Επιπλέον προσφορές σε λογισμικό PC!

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας laptop με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Πώς να πληρώσετε;

Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  “Billing Information”.

Παρακαλούμε επιλέξτε το “CWALLETCO” στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο “Continue”.|

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order”

Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο “Choose payment methods”.

Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο