21.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024

Microsoft Windows 1.11 – Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε μία έκδοση γεμάτη αναμνήσεις και με μέγεθος 775MB!

Σας γράφαμε πριν μερικές ημέρες για ένα περίεργο πράγμα που γινόταν στον λογαριασμό της Microsoft στο Instagram. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο είχαν διαγραφεί όλες οι αναρτήσεις και είχαν μείνει μερικές αναρτήσεις, νέες, που αναφέρονταν στα Windows 1.0! Τότε μας είχε φανεί πολύ περίεργη αυτή η κίνηση της εταιρείας και σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα το ψάξουμε περαιτέρω. Ε λοιπόν το ψάξαμε και βρήκαμε την άκρη! Καλώς ορίστε τα Windows 1.11!!!

Αν και δεν είναι το λειτουργικό σύστημα που φανταστήκατε, αυτή η εφαρμογή που έχει τεθεί στο Microsoft Store στις ΗΠΑ έχει υιοθετήσει το περιβάλλον των Windows 1.0, ενσωματώνοντας την MS-DOS, σχέδια, παζλ, κλπ. Αν προσπαθήσετε να λύσετε το παζλ, η απάντηση που θα πάρετε λέει “περίεργη ιστορία”, τρίτο επεισόδιο.

Η σύνδεση μεταξύ των δύο είναι ότι η ιστορία του “Strange Story” πραγματοποιήθηκε το 1985, την ίδια εποχή δηλαδή που κυκλοφόρησαν τα Windows 1.0. Φυσικά, υποψιάζομαι ότι η Microsoft χρηματοδότησε την εκπομπή φέτος, διαφορετικά γιατί είναι τόσο δύσκολο να την δηλώσετε;

Το μέγεθος του προγράμματος είναι 775MB και πρέπει να έχετε έναν κωδικό εξαργύρωσης για να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Λέγεται ότι θα είναι ελεύθερο μετά τις 8 Ιουλίου.

Επιπλέον, η τρίτη σεζόν του “Fantastic Story” ξεκίνησε στο NetFlix την Πέμπτη.

Τα παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής:

Microsoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB applicationMicrosoft released Windows 1.11: a 775MB application

Τα Windows 1.11 μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Microsoft Store από εδώ.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο