33.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Minecraft – Κάποιος νίκησε τον τελικό κακό, χωρίς να σπάσει ούτε ένα βράχο!!!!(vid)

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι όπου μερικές φορές δουλεύεις(σκάβεις) και μερικές φορές χρειάζεται δεξιοτεχνία. Ένας παίκτης, απ’ ότι φαίνεται, αποφάσισε να παραλείψει ολόκληρο το εξορυκτικό κομμάτι της Minecraft και να νικήσει το παιχνίδι χωρίς να σπάσει ποτέ ούτε ένα μπλοκ. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται και περιλαμβάνει πολλούς καθαρισμούς, δεξιότητες με κουβάδες, λίγη τύχη και πολλή υπομονή.

Πρώτα εντοπίστηκε από το PC Gamer, ο χρήστης του Reddit SpikyHedGey, που δημοσίευσε ένα βίντεο με το subreddit της Minecraft στις 4 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας μία σειρά βίντεο, όλων όσων έκαναν για να κερδίσει το παιχνίδι χωρίς εξόρυξη. Το εντυπωσιακό επίτευγμα ήταν μία τεράστια επιτυχία, με τους παίκτες της Minecraft στο Reddit, να έχουν ήδη ξεπεράσει τα 11k upvotes.

Πολλά από τα πρώτα παιχνίδια ξοδεύονται στα χωριά, στις πυραμίδες και σε άλλες ειδικές τοποθεσίες. Κάθε μία από αυτές τις περιοχές θα μπορούσε να έχει χρήσιμα αντικείμενα και υλικά για το SpikyHedGuy, όπως πανοπλίες, τρόφιμα και κάδοι. (Οι κάδοι είναι πολύ σημαντικοί.) Η λέξη-κλειδί εδώ είναι “θα μπορούσε“. Αυτές οι περιοχές, που βρίσκονται τυχαία στον κόσμο, δεν εγγυάται ότι θα παράσχουν χρήσιμα αντικείμενα. Έτσι χρειαζόταν πολλή αναζήτηση.

Μόλις είχαν μερικούς βασικούς υποστηρικτές, άρχισαν να σκάβουν στον κόσμο για να μπουν σε κρυμμένους ναούς. Αυτό συνεπάγεται μερικές διαφορετικές μεθόδους. Lure Creepers, οι εχθροί που εκρήγονται όταν πλησιάζουν τον παίκτη, ήταν μια κοινή μέθοδος. Είναι επικίνδυνο και λίγο δύσκολο να τον ελέγξεις. Η κατασκευή του TNT με υλικά από νεκρούς Creepers επέτρεψε στον SpikyHedGuy να τοποθετήσει εκρηκτικά όπου χρειάζονταν. Ωστόσο, οι προμήθειες ήταν περιορισμένες και η κοπή των μπλοκ με TNT δεν είναι τόσο ακριβής όσο η χρήση ενός pickaxe. Και οι δύο αυτές μέθοδοι μπορούν να καταστρέψουν τα υλικά και αντικείμενα στη διαδικασία, έτσι λιγότερα εξόρυξη και πιο ελεγχόμενες εκρήξεις.

Ο SpikyHedGuy χρησιμοποίησε έπειτα έναν κάδο και μια λάβα για να δημιουργήσει ένα μπλοκ οψιδιανού σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο το οποίο ενεργοποίησε μια πύλη στο Nether. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα εάν θέλετε να νικήσετε το παιχνίδι. Ο SpikyHedGuy χρειάστηκε να εκμεταλλευτεί μερικά Blaze Rods για να δημιουργήσει Ender Eyes, τα οποία χρειάζονται για να ανοίξει η τελική πύλη στην τελευταία περιοχή του Minecraft, The End.

Μόλις μπήκε εκεί, ο SpikyHedGuy πολέμησε το μεγάλο αφεντικό των δράκων και χρησιμοποιώντας κάποια τρόφιμα, πανοπλίες, όπλα, ακόμη και τον κάδο, κατάφεραν να νικήσουν το τελικό αφεντικό και να νικήσουν το Minecraft.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει το Minecraft, το ξέρω όμως αρκετά καλά από τον γιο μου, που το παίζει τα σκ πια λόγο σχολείου και ξέρω ότι έχει κερδίσει τον δράκο αυτόν. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της μη εύρεσης κοντινών χωριών, υλικών, κτλ. Πάντως μπράβο του για την προσπάθεια του. Παίζεται εσείς Minecraft?

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο