27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Mini TV Handheld Retro 620 Video Game Console – Παίξτε 620 ρετρό παιχνίδια στην τηλεόραση. Τώρα σε flash sales από το Gearbest! (με φωτογραφίες και βίντεο)

Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είναι τουλάχιστον 30+ χρονών, έχουν χαλάσει αρκετά κέρματα στα ουφάδικα όπως λέγονταν κάποτε ή σε μηχανήματα coin-up. Ανάμεσα σε αυτούς είμαι φυσικά και εγώ, αφού έχω χαλάσει πάρα πολλά κατοστάρικα δραχμές σε Bubble-Bobble, 1942, Super Mario, Pacman, κτλ. Πρόσφατα μ’ έπιασε μία νοσταλγία και είπα να δω πως μπορώ να θυμηθώ τα νιάτα μου. Σε αυτό λοιπόν με βοήθησε πάρα πολύ το Gearbest, όπου βρήκα μία κονσόλα που συνδέεται με την τηλεόραση και κοστίζει τίποτα, 20$ σε flash sales!

Το πακέτο από το Gearbest ήρθε γρήγορα και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο. Εξάλλου η αξία του είναι πολύ χαμηλή για να πλήρωνα. Το κουτί είναι ένα μαύρο, μεγαλούτσικο, όπου από την μία πλευρά βλέπουμε πως είναι η κονσόλα, με τα δύο τηλεχειριστήρια, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε ποια είναι τα 620 παιχνίδια που περιλαμβάνονται μέσα και μπορείτε να παίξετε!

Η συσκευασία περιλαμβάνει μέσα ένα εγχειρίδιο, την κονσόλα, τα δύο χειριστήρια, ένα AV καλώδιο για να το συνδέσετε στις αντίστοιχες θύρες της τηλεόρασης και το καλώδιο τροφοδοσίας. Η όλη συνδεσμολογία είναι πολύ απλή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση που έχετε έχει AV θύρες. Βέβαια στο Gearbest θα βρείτε την ίδια έκδοση με HDMI καλώδιο, αλλά όχι στην ίδια τιμή που πήρα αυτό, αλλά στα 40.27$.

HDMI Classic 600 Games Consoles

Σε αυτή την έκδοση, αφού συνδέσετε το AV καλώδιο με την τηλεόραση, θα δείτε ότι στην κονσόλα έχει δύο κουμπιά. Το ένα είναι το Power και το άλλο όταν το πατάτε σας γυρίζει στο κεντρικό μενού με τα 620 παιχνίδια.

Το εγχειρίδιο που έχει μέσα είναι στ’ αγγλικά, αλλά αμφιβάλλω εάν θα σας χρειαστεί…

Αφού λοιπόν τα συνδέσετε όλα, είστε έτοιμος να λιώσετε στο παιχνίδι….!

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έφτιαξα…

Είμαι σίγουρος ότι το παρόν άρθρο θα σας φέρει πάρα πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και σίγουρα θα σας πείσει να το πάρετε και εσείς. Εξάλλου για 19.99$ που το έχει το Gearbest, είναι πραγματικά τσάμπα! Υπόψιν η τιμή αυτή θ’ ανέβει σε 10 ημέρες, οπότε βιαστείτε! Το Mini TV Handheld Retro 620 Video Game Console θα το αγοράσετε από εδώ στα 19.99$ όπως σας είπα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Τώρα μας @!$@# Maddoctor. To ζαχαρώνω εδώ και πόσο καιρό και κολλούσα μόνο στη τιμή να είναι κάτω από 22 να μην χτυπήσω τελωνείο.

    Γνωρίζουμε αν η HDMI έκδοση έχει καλύτερή εικόνα ή αν κάνει κάποιο upscale?

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο