24.9 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Μήπως η ΖΤΕ δουλεύει πάνω σ’ ένα κινητό με 4Κ οθόνη!?

1080 FHD, ακόμη και 2K οθόνες είναι τίνει να γίνει κάτι το κοινό στα κινέζικα smartphones, αλλά τι γίνεται με κάτι ακόμη πιο εξεζητημένο!? Θα δούμε ποτέ μια οθόνη 4K σε κινέζικο τηλέφωνο!?

Οι φήμες σήμερα λένε είναι ότι η ZTE εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone με την υψηλότερη ανάλυση οθόνης από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ZTE Star 3 θα έχει μια οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 2160 x 3840 που ισοδυναμεί με την πυκνότητα εικονοστοιχείων 806 ppi.
Κοιτάζοντας πέρα από την τρέχουσα σειρά των κινέζικων ναυαρχίδων, βλέπουμε τηλέφωνα με οθόνες 5,5 ιντσών και με ανάλυση που κυμαίνεται από 720p έως και 2K, με πολύ μικρή διαφορά στην προβολή ανάμεσα σε μια καλή οθόνη FHD και την επιλογή των 2K. Με αυτό κατά νου, θα μπορέσουμε να δούμε μια τεράστια βελτίωση με 4K!?
Το θέμα βέβαια είναι εκτός των λοιπόν χαρακτηριστικών, τι μπαταρία θα έχει αυτό το κινητό, αφού μία οθόνη με ανάλυση 4Κ θα έχει μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια. Εν αναμονή της επίσης ανακοίνωσης…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο