27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

MIUI 14: Δείτε μ’ ένα κλικ εάν το κινητό σας είναι συμβατό με την νέα έκδοση.

Καθώς η Xiaomi κυκλοφορεί νεότερες εκδόσεις, οι χρήστες πάντα αναρωτιούνται αν η συσκευή τους θα λάβουν την ενημέρωση. Έτσι όταν κυκλοφορεί η φήμη ότι θα βγει νέα έκδοση MIUI, στις διάφορες ομάδες στο Facebook, η κυρίαρχη ερώτηση είναι “Θα πάρει εμένα το κινητό μου την MIUI XX!?“.

Εάν δεν το ξέρετε πάντα φυσικά μπορείτε να έρχεστε εδώ και να βλέπτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MIUI Updater από το PlayStore, όπου ενημερώνεται συχνά με όλες τις τελευταίες φήμες και θα σας πει τελικά εάν το πολύτιμο κινητό σας θα πάρει την επόμενη έκδοση MIUI.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, το Xiaomi 12 Pro θα λάβει και το MIUI 14 αλλά και το Android 13 (λογικό αφού είναι από τις πολύ τελευταίες συσκευές της Xiaomi). Αντιθέτως, εάν έτρεχα την εφαρμογή στο Mi 10 που έχω, θα μου έβγαζε ότι δεν θα πάρει το MIUI 14 και είναι λογικό αφού η εταιρεία σταμάτησε την όποια ανάπτυξη DEV ROM για το εν λόγο κινητό,

Το MIUI είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του Android που διατίθεται σε τηλέφωνα Xiaomi. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android της Google και παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Η τελευταία έκδοση είναι το MIUI 13, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021. Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν το miui τους στην πιο πρόσφατη έκδοση κατεβάζοντας μια ενημέρωση από το πρόγραμμα ενημέρωσης που βρίσκεται στη σελίδα ρυθμίσεων του MIUI.

Μια νέα ενημέρωση στο MIUI φέρνει νέα εμφάνιση και αίσθηση στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Συνδυάζει την παλιά διεπαφή χρήστη με μια νέα αίσθηση. Εισάγει επίσης μερικές μικρές αλλαγές σχεδιασμού, όπως στρογγυλεμένες γωνίες, λευκά κενά και πιο ανοιχτά χρώματα σε ορισμένα στοιχεία της διεπαφής χρήστη.

Οι ενημερώσεις μπορούν επίσης να ληφθούν με μη αυτόματο τρόπο από τους διακομιστές της Xiaomi. Ωστόσο, πρέπει να έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και συμβατό τηλέφωνο για να εκτελέσετε τη διαδικασία ενημέρωσης. Ωστόσο, το MIUI Updater έχει επίσης μια ενσωματωμένη επιλογή για αυτό μαζί με έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να το εγκαταστήσετε.

Για να δείτε και εσείς εάν το κινητό σας προβλέπετε με τα μέχρι τώρα στοιχεία, να λάβει το MIUI 14, το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσετε την αντίστοιχη εφαρμογή από το Google Playstore.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο