25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Μοναδικές Πασχαλινές Προσφορές 2021 – Αγοράζοντας Office 2016/2019 Pro, αποκτάτε τα Windows 10 PRO εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το Πάσχα είναι πολύ κοντά. Αν ψάχνετε για προσφορές μετά τον μήνα Μάρτιο που δεν είχε κάτι το σημαντικό, οι πωλήσεις του Πάσχα αποτελούν μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία να εξοικονομήσετε λεφτά σε μια ποικιλία προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια πολύ καλή εποχή του χρόνου για ν’ αγοράσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή ν’ αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας.

Τα Windows 10 Professional OS έχουν την καλύτερη αξία και την καλύτερη απόδοση από την πλευρά του υπολογιστή. Έτσι, εάν για κάποιο λόγο έχετε αποφύγει ν΄αναβαθμιστείτε στα Windows 10 Pro, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να το κάνετε, καθώς το GoDeal24 τρέχει αυτήν τη στιγμή μια Πασχαλινή Πώληση που φέρνει τις τιμές στα Windows 10 Pro, στα Windows 10 Home και στα άλλα προϊόντα των Windows 10 ή συλλογές με το καθένα σε τιμές τόσο χαμηλές που είναι για ρεκόρ!

Για τους επαγγελματίες, που χρειάζονται τα πιο πρόσφατα MS Office και Windows 10 OS ταυτόχρονα, είστε τυχεροί. Τώρα αγοράζοντας ένα προϊόν γραφείου, μπορείτε να αποκτήσετε ένα προϊόν Windows ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό είναι μία ειδική προσφορά για το Πάσχα, σε περιορισμένο χρόνος με περιορισμένο απόθεμα, οπότε βιαστείτε!

 

Πασχαλινή Προσφορά – Αγοράστε 1 Πάρτε 1 ΔΩΡΕΑΝ

Office 2019 Professional Plus (+Windows 10 Pro δωρεάν) – στα 33.14€

Office 2019 Professional Plus (+Windows 10 Home δωρεάν) – στα 33.44€

Office 2016 Professional Plus (+Windows 10 Pro δωρεάν) – στα 23.14€

Office 2016 Professional Plus (+Windows 10 Home δωρεάν) – στα 23.44€

 

Το Godeal24.com είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες διαδικτυακές πλατφόρμες που πωλούν άδειες λογισμικού με ασυναγώνιστες τιμές και γρήγορη παράδοση e-mail! Για την Ημέρα του Πάσχα, το Godeal24 μόλις κυκλοφόρησε το Πάσχα Big Sale, που περίεχει έκπτωση έως και 55% στην πλήρη τιμή και στα προϊόντα πώλησης!

 

50% έκπτωση σε MS Windows OS με τον κωδικό: GOLE50

 

Νέα προϊόντα προς πώληση – 50% έκπτωση με τον κωδικό: GOLE50

 

Επιπρόσθετες προσφορές – 55% έκπτωση με τον κωδικό: GOLE55

 

Τα ψώνια στο Godeal24 πιο εύκολα δεν γίνονται! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά του προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας προσφέρει τη γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε 24/7. Μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση: service@godeal24.com σχετικά με οποιοδήποτε είδος προβλήματος αντιμετωπίσατε.

Επομένως, διασκεδάστε με το νέο λειτουργικό σας σύστημα και το Office, και σας εύχομαι καλό Πάσχα και μια χαρούμενη εαρινή σεζόν!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο