27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Motorola Moto G Stylus 5G: Επίσημα με πενάκι και τον νέο Snapdragon 6 Gen1

Η Motorola μόλις ανακοίνωσε το νέο Moto G Stylus 5G, που είναι από τα λίγα κινητά στις μέρες μας που έρχεται με γραφίδα. Η συσκευή θα έρθει με τιμή από $399 για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την αγορά της Ευρώπης.Το Motorola Moto G Stylus 5G θα έρθει με οθόνη IPS LCD 6.6 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωση στα 120Hz. Το πενάκι δεν θα έχει τις λειτουργίες που έχουμε δει από τις υλοποιήσεις της Samsung, όμως έχει εσοχή στην συσκευή, δίπλα από την USB-C θύρα.
Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον ολοκαίνουριο Snapdragragon 6 Gen1, που έχει βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με την σειρά 6xx των περασμένων ετών. Το Moto G Stylus θα έρθει με 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.Motorola Moto G Stylus 5G

Φωτογραφικά θα το δούμε με κάμερα 50MP (f/1.88), ενώ δίπλα θα βρούμε μια 8MP υπερευρυγώνια κάμερα, όπως είναι το σύνηθες σε αυτή την κατηγορία τιμής. Μπορεί η ανάλυση για την υπερευρυγώνια κάμερα να μην είναι αυτή που προτιμούμε, όμως έρχεται με autofocus, που σημαίνει πως οι macro λήψεις θα γίνονται από αυτή. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία θα προσφέρει καλύτερες macro λήψεις σε σχέση με την 2MP macro που συνηθίζεται σε αυτά τα χρήματα.
To Moto G Stylus 5G τρέχει Android 13, με το MyUX γραφικό περιβάλλον της εταιρίας. Η εταιρία υπόσχεται τουλάχιστον μια μεγάλη αναβάθμιση λειτουργικού (οπότε θα πάει σε Android 14), αλλά και 3 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα βρούμε στερεοφωνικά ηχεία, audio jack 3.5mm για ακουστικά και δυνατότητα επέκτασης με microSD.

Η Μπαταρία της συσκευής είναι στις 5000mAh και φορτίζει στα 20W. Χρωματικά θα το βρούμε σε Cosmic Black και Rose Champagne.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο