27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Motorola Razr 40 Ultra: Ένα foldable που ήρθε για να μείνει

Η αγορά των foldables υποδέχεται έναν ακόμη σημαντικό παίκτη.
Τα foldables παίζουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο των smartphones και στην παγκόσμια αγορά διατέθηκε ένα ακόμη μοντέλο, το Motorola Razr 40 Ultra. H νέα συσκευή ξεχωρίζει για την εξωτερική της οθόνη που πιάνει σχεδόν το μισό κάλυμμα και βοηθάει ιδιαίτερα στο να ενημερώνεται ο χρήστης για ειδοποιήσεις και άλλες λειτουργίες.Motorola Razr 40 Ultra: Ένα foldable που ήρθε για να μείνειΗ premium αισθητική του ξεχωρίζει από το πρώτο λεπτό τόσο χάρη στο γενικότερο σχεδιασμό του, όσο και χάρη στο ματ φινίρισμα. Το κυρίως σώμα είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και το πάχος του φτάνει τα 7 χιλιοστά.
Η συσκευασία του είναι αρκετά compact και ανοίγοντάς την θα βρείτε τη συσκευή, ένα καλώδιο USB, έναν φορτιστή 33W και μία θήκη σιλικόνης δύο τμημάτων.
Υποστηρίζει τόσο χρήση απλής SIM, όσο και eSIM, και στο κεντρικό του τμήμα ξεχωρίζει η LTPO AMOLED οθόνη με διαγώνιο 6.9 ιντσών και ανάλυση 165Hz. Υποστηρίζει HDR10+ και 1400 nits peak για την φωτεινότητα, με ανάλυση 1080×2640 pixels. Η εξωτερική οθόνη έχει διαγώνιο 3,6 ιντσών, είναι AMOLED και φτάνει τα 144Hz ανανέωση, ενώ υποστηρίζει κι αυτή HDR10+. Η τετράγωνη ανάλυσή της εκμεταλλεύεται όλη την επιφάνεια και μπορεί εκεί να εμφανίσει όλες τις βασικές λειτουργίες και ειδοποιήσεις.
Στην καρδιά της συσκευής συναντάμε έναν Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου UFS και από πλευράς λειτουργικού έχουμε Android 13 χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση.
Πηγαίνοντας στις κάμερες, ο βασικός φακός είναι στα 12MP με δυνατότητα εγγραφής video 4K και 1080p στα 120fps, ενώ δίπλα του υπάρχει μια κάμερα 13MP Ultrawide. Στο εσωτερικό, τέλος, υπάρχει μια selfie camera 32MP με υποστήριξη HDR και δυνατότητα εγγραφής 4K video.
Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπαταρία 3800mAh, η ταχεία φόρτιση στα 30W και η ασύρματη φόρτιση στα 5W.
Τη συσκευή μας παραχώρησε για τις ανάγκες της παρουσίασης η COSMOTE.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο