25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Motorola Z3 – Ανακοινώθηκε στη CES να υποστηρίζει 5G με ταχύτητα δικτύου 10 φορές πιο γρήγορη από την ήδη υπάρχουσα!

Σήμερα η Motorola ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο κινητό της που υποστηρίζει δίκτυο 5G, το Motorola Z3, στη CES. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Z3 της Motorola, αφού του συνδέσετε το αντίστοιχο 5G module, η ταχύτητα που θα πιάνει θα είναι 10 φορές πιο γρήγορη από τις υπάρχουσες ταχύτητες, κάνοντας έτσι το Wi-Fi μία ανάμνηση.

Το Motorola z3 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018. Το μηχάνημα συνεχίζει τον σπονδυλωτό σχεδιασμό της σειράς Motorola Z, συνδέοντας δίκτυα 5G μέσω μονάδων 5G για ταχύτερη μετάδοση του δικτύου.

Η πρώτη κινητή τηλεφωνία κινητού τηλεφώνου 5G κινητού τηλεφώνου z3 στο εξωτερικό CES: 10 φορές ταχύτερη από την υπάρχουσα ταχύτητα του δικτύου

Το Motorola Z3 χρησιμοποιεί 6,01″ Super AMOLED οθόνη, για επεξεργαστή έχει τον Snapdragon 835, με 6GB RAM + 128GB ROM, 8 MP ανάλυση η μπροστινή του κάμερα, πίσω έχει διπλή κύρια κάμερα με ανάλυση 12 MP, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3000mAh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Motorola παρέχει επίσης τη μονάδα μπαταρίας “Motor” για το Motorola Z3, η οποία περιέχει μπαταρία 2220mAh, που παρέχει πρόσθετη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το Motorola Z3.

Επιπλέον, το Motorola z3 συνεχίζει την εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, με το πάχος του σώματος να είναι μόνο 6.75mm. Η μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένη στο πλευρικό κουμπί λειτουργίας και οι μεταλλικές επαφές στο κάτω μέρος της μονάδας είναι τοποθετημένες στην πίσω πλευρά, η οποία υποστηρίζει όλες τις μονάδες της προηγούμενης σειράς z.

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον χρόνο διάθεσης της μονάδας 5G, οπότε όταν το μάθουμε θα σας το πούμε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο